Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ » Πρόγραμμα διανομής φρούτων στο δήμο Ρήγα Φεραίου
Πρόγραμμα διανομής φρούτων στο δήμο Ρήγα Φεραίου

Πρόγραμμα διανομής φρούτων στο δήμο Ρήγα Φεραίου

 

 

Συνεχίζετι το ς φρούτων που υλοποιείτι από το Δήμο , την Ευρωπαϊκή Ένωση και τους συνεργαζόμενους συνεταιρισμούς παραγωγών.

Η φρούτων (πορτοκάλια-μανταρίνια--ακτινίδια και άλλα) σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Κοινωνικής Μέριμνας  Τριαντάφυλλο Γκογκινούδη γίνεται σε όλα τα δημοτικά διαμερίαματα του Δήμου.  Έχουν διανεμηθεί έως τ γύρω στους 280 τόνους φρούτων σε όλα τασχολεία του Δήμου αλλά και στους δημότες.

“Τους δύσκολους αυτούς καιρούς για τη χ και τους δημότες ο δήμαρχος  και η Δημοτική αρχή προσπαθεί να βρει τρόπους ώστε να μειωθεί η απώλεια εισοδήματος για όλους τους κατοίκους. Θα συνεχίσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να προσπαθούμε  για τη βελτίωση της καθημερινότητας τουλάχιστον αλλά και για τον προγραμματισμό διαφόρων έργων, παρ΄όλες τις πενιχρές οικονομικές δυνατότητες του Δήμου. Προτεραιότητα έχουν τα σχολεία κι έπειτα όλοι οι συνδημότες μας” αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Η διανομή γίνεται την ίδια μέρα σε όλα τα τοπικά διαμερίσματα από το Βένετο έως  το Ελευθεροχώρι  και αυτό είναι το αποτέλεσμα της υπερπροσπάθειας των λίγων υπαλλήλων του Δήμου.

Η δημοτική αρχή ενόψει των Χριστουγέννων εύχεται σε όλους τους δημότες Χρόνια Πολλά.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση