Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ » Πρόγραμμα διανομής φρούτων στο δήμο Ρήγα Φεραίου
Πρόγραμμα διανομής φρούτων στο δήμο Ρήγα Φεραίου

Πρόγραμμα διανομής φρούτων στο δήμο Ρήγα Φεραίου

 

 

Συνεχίζεται το πρόγραμμα διανομής φρούτων που υλοποιείται από το Δήμο Ρήγα Φεραίου, την Ευρωπαϊκή Ένωση και τους συνεργαζόμενους συνεταιρισμούς παραγωγών.

Η φρούτων (πορτοκάλια-μανταρίνια-μήλα-ακτινίδια και άλλα) σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Κοινωνικής Μέριμνας  Τριαντάφυλλο Γκογκινούδη γίνεται σε όλα τα δημοτικά διαμερίαματα του Δήμου.  Έχουν διανεμηθεί έως τώρα γύρω στους 280 τόνους φρούτων σε όλα τασχολεία του Δήμου αλλά και στους δημότες.

“Τους δύσκολους αυτούς καιρούς για τη χώρα και τους δημότες ο δήμαρχος  Δημ. Νασίκας και η προσπαθεί να βρει τρόπους ώστε να μειωθεί η απώλεια εισοδήματος για όλους τους κατοίκους. Θα συνεχίσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να προσπαθούμε  για τη βελτίωση της καθημερινότητας τουλάχιστον αλλά και για τον προγραμματισμό διαφόρων έργων, παρ΄όλες τις πενιχρές οικονομικές δυνατότητες του Δήμου. Προτεραιότητα έχουν τα σχολεία κι έπειτα όλοι οι συνδημότες μας” αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Η γίνεται την ίδια μέρα σε όλα τα τοπικά διαμερίσματα από το Βένετο έως  το Ελευθεροχώρι  και αυτό είναι το αποτέλεσμα της υπερπροσπάθειας των λίγων υπαλλήλων του Δήμου.

Η ενόψει των Χριστουγέννων εύχεται σε όλους τους δημότες Χρόνια Πολλά.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση