Βρίσκεστε εδώ:  / ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ / Πνεύμα αλληλεγγύης τις Άγιες ημέρες στον Δήμο Ρ. Φεραίου
Πνεύμα αλληλεγγύης τις Άγιες ημέρες στον Δήμο Ρ. Φεραίου

Πνεύμα αλληλεγγύης τις Άγιες ημέρες στον Δήμο Ρ. Φεραίου

Πλήθος κόσμου συμμετείχε στη Χριστουγεννιάτικη κοινωνικής αλληλεγγύης στο Πνευματικό κέντρο του Βελεστίνου, ενώ οι πολίτες συνεισέφεραν οικονομικά και το που συγκεντρώθηκε ήταν διπλάσιο σε σχέση με την περυσινή .

Παραδοσιακοί χοροί, χριστουγεννιάτικα τραγούδια, κάλαντα, αναβίωση εθίμων και χριστουγεννιάτικα δρώμενα αποδόθηκαν προς τέρψη των παρευρισκομένων, οι οποίοι ενόψει των Άγιων ημερών, έδειξαν πνεύμα αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο.

Μάλιστα συγκεντρώθηκε το των 1.200 , το διπλάσιο σε σχέση με πέρυσι, το οποίο θα δαπανηθεί για προμήθεια ελαιόλαδου, προκειμένου να δοθεί, μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου, σε και αναξιοπαθούντες πολίτες του Δήμου.

Οι σύλλογοι που συμμετείχαν στην εκδήλωση και απέδωσαν υπέροχα τα μουσικοχορευτικά δρώμενα ήταν ο – Εκπολιτιστικός Κερασιάς, η Πολιτιστική Εστία Μικρασιατών Ποντίων Βελεστίνου «Αλύτρωτες Πατρίδες», ο Ν. Μαγνησίας, ο Πολιτιστικός και Περιβαλλοντικός Σύλλογος Αερινού, ο Πολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Κεραμιδίου, ο Πολιτιστικός Αθλητικός Σύλλογος Ριζομύλου «Η ΔΙΑΠΛΑΣΗ», ο Σύλλογος «Φίλοι Νέων Αγίου Γεωργίου Φερών», ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καναλίων «Ο ΗΤΑΥΡΟΣ», ο Μορφωτικός Αθλητικός Σύλλογος Στεφανοβικείου «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», ο Σύλλογος Γυναικών Βελεστίνου «Υπέρεια Κρήνη» και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βελεστίνου «Ο ».

Επίσης, συμμετείχαν οι Σύλλογοι Νεολαίας Βελεστίνου «ΕΝΟΔΙΑ» και Ριζομύλου «ΦΙΛΙΠΠΟΣ» με συγκέντρωση τροφίμων για τις ανάγκες των δημοτών.

Ευχάριστη νότα αποτέλεσε η παρουσία Άη Βασίλη που μοίρασε γλυκίσματα στους συμμετέχοντες.

Ο δήμαρχος επικρότησε το πνεύμα αλληλεγγύης των δημοτών και ευχήθηκε σε όλους «Καλά Χριστούγεννα» κι «ευτυχισμένο νέος έτος», ενώ στο ίδιος μήκος κύματος κινήθηκε και ο αντιδήμαρχος Νικ. Πρίντζος.

Στην εορταστική εκδήλωση συμμετείχαν ο δήμαρχος Δημήτρης Νασίκας οι αντιδήμαρχοι Νικ. Πρίντζος, Ευ. Γιαννακός και Ι. Παπαϊωάννου, Στ. Χατζής, οι δημοτικοί σύμβουλοι Δημ. Παλληκάρης, Κων. Πανομάτης, Τρ. Γκογκινούδης και Μιχ. Κουσκουρίδας, ο πρόεδρος της Δ.Κ. Βελεστίνου Γ. Παπατόλιας και ο Χρ. Κολοκοτρώνης.

Ήταν μια επιτυχής συνδιοργάνωση του Δήμου του Ρήγα Φεραίου και τοπικών πολιτιστικών συλλόγων για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου και Φαρμακείου του Δήμου.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Επαγγελματική εκπαίδευση με αμειβόμενη πρακτική άσκηση στις Σχολές του ΟΑΕΔ #ΣχολέςΟΑΕΔ - https://t.co/suaDBmaLN7 -

  • Συνελήφθη με κάνναβη στο Βόλο #ινδικήκάνναβη - https://t.co/Xv7ae0rfX2 -

  • #λέμβος βυθίστηκε στην Αλόννησο  #λέμβος - https://t.co/DgwuYoEltx -

"Αλιεύοντας" την είδηση