Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ » Πνεύμα αλληλεγγύης τις Άγιες ημέρες στον Δήμο Ρ. Φεραίου
Πνεύμα αλληλεγγύης τις Άγιες ημέρες στον Δήμο Ρ. Φεραίου

Πνεύμα αλληλεγγύης τις Άγιες ημέρες στον Δήμο Ρ. Φεραίου

Πλήθος κόσμου συμμετείχε στη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση κοινωνικής αλληλεγγύης στο Πνευματικό κέντρο του Βελεστίνου, ενώ οι συνεισέφεραν οικονομικά και το ποσό που συγκεντρώθηκε ήταν διπλάσιο σε σχέση με την περυσινή εκδήλωση.

Παραδοσιακοί χοροί, χριστουγεννιάτικα τραγούδια, κάλαντα, αναβίωση εθίμων και χριστουγεννιάτικα δρώμενα αποδόθηκαν προς τέρψη των παρευρισκομένων, οι οποίοι ενόψει των Άγιων ημερών, έδειξαν πνεύμα αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο.

Μάλιστα συγκεντρώθηκε το ποσό των 1.200 ευρώ, το διπλάσιο σε σχέση με πέρυσι, το οποίο θα δαπανηθεί για προμήθεια ελαιόλαδου, προκειμένου να δοθεί, μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου, σε άπορες οικογένειες και αναξιοπαθούντες του Δήμου.

Οι σύλλογοι που συμμετείχαν στην εκδήλωση και απέδωσαν υπέροχα τα μουσικοχορευτικά δρώμενα ήταν ο Εξωραϊστικός – Εκπολιτιστικός ς, η Πολιτιστική Εστία Μικρασιατών Ποντίων Βελεστίνου «Αλύτρωτες Πατρίδες», ο Σύλλογος Περιβολιωτών Ν. Μαγνησίας, ο και Περιβαλλοντικός Σύλλογος Αερινού, ο Μορφωτικός Σύλλογος Κεραμιδίου, ο Πολιτιστικός Αθλητικός Σύλλογος Ριζομύλου «Η ΔΙΑΠΛΑΣΗ», ο Σύλλογος «Φίλοι Νέων Αγίου εωργίου Φερών», ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καναλίων «Ο ΗΤΑΥΡΟΣ», ο Μορφωτικός Αθλητικός Σύλλογος Στεφανοβικείου «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», ο Σύλλογος υναικών Βελεστίνου «Υπέρεια Κρήνη» και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βελεστίνου «Ο Άγιος Αθανάσιος».

Επίσης, συμμετείχαν οι Σύλλογοι Νεολαίας Βελεστίνου «ΕΝΟΔΙΑ» και Ριζομύλου «ΦΙΛΙΠΠΟΣ» με συγκέντρωση τροφίμων για τις ανάγκες των δημοτών.

Ευχάριστη νότα αποτέλεσε η παρουσία Άη Βασίλη που μοίρασε γλυκίσματα στους συμμετέχοντες.

Ο δήμαρχος επικρότησε το πνεύμα αλληλεγγύης των δημοτών και ευχήθηκε σε όλους «Καλά Χριστούγεννα» κι «ευτυχισμένο νέος έτος», ενώ στο ίδιος μήκος κύματος κινήθηκε και ο αντιδήμαρχος Νικ. Πρίντζος.

Στην εορταστική εκδήλωση συμμετείχαν ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου οι αντιδήμαρχοι Νικ. Πρίντζος, Ευ. Γιαννακός και Ι. Παπαϊωάννου, Στ. Χατζής, οι δημοτικοί σύμβουλοι , Κων. Πανομάτης, Τρ. Γκογκινούδης και Μιχ. Κουσκουρίδας, ο πρόεδρος της Δ.Κ. Βελεστίνου Γ. Παπατόλιας και ο αντιπρόεδρος Χρ. Κολοκοτρώνης.

Ήταν μια επιτυχής συνδιοργάνωση του Δήμου του Ρήγα Φεραίου και τοπικών πολιτιστικών συλλόγων για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου και Φαρμακείου του Δήμου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση