Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ » Πήραν 500 € από ηλικιωμένη προσποιούμενοι τεχνικούς της ΔΕΗ
Πήραν 500 € από ηλικιωμένη προσποιούμενοι τεχνικούς της ΔΕΗ

Πήραν 500 € από ηλικιωμένη προσποιούμενοι τεχνικούς της ΔΕΗ

Νέα περίπτωση απάτης με θύμα μια ηλικιωμένη γυναίκα στον Άγιο Δημήτριο Φερών, απασχολεί από χθες την τοπική κοινωνία και από σήμερα το πρωί, που έγινε η καταγγελία τις Αστυνομικές αρχές.

Δύο άτομα που εμφανίστηκαν ως τεχνικοί της ΔΕΗ μπήκαν στο σπίτι της και την έπεισαν να τους δώσει 500 €, και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.

Η γυναίκα που είναι χήρα και έμενε μόνη στον Άγιο Δημήτριο Φερών, είδε χθες το πρωί δύο αγνώστους και της χτυπάνε την πόρτα και να της λένε ότι είναι τεχνικοί της ΔΕΗ, ενώ την έπεισαν να ανοίξει την πόρτα για να μπουν στο σπίτι, για να αλλάξουν τον μετρητή του ρεύματος.

Η ηλικιωμένη, που είναι και τη Δευτέρα πληρώθηκε την σύνταξη Οκτωβρίου, τους πίστεψε, διότι μιλούσαν καλά Ελληνικά και η ίδια έδωσε το ποσό των 500 €, που ζήτησαν οι δύο «τεχνικοί της ΔΕΗ» για την εργασία τους και για το νέο μετρητή.

Χωριανοί λένε ότι οι δύο απατεώνες χτύπησαν την πόρτα και γειτονικού με την ηλικιωμένη σπιτιού, αλλά η ιδιοκτήτρια δεν έπεσε στην παγίδα και τους είπε ότι ο σύζυγός της απουσίαζε από το σπίτι, με αποτέλεσμα να φύγουν με αυτοκίνητο.

Η ηλικιωμένη κατέθεσε στην Αστυνομία, ότι ο ένας ήταν ψηλός και ο δεύτερος μέτριου αναστήματος με μούσι, τους οποίους αναζητά το Αστυνομικό Τμήμα Βελεστίνου που κάνει προανάκριση.

Η Αστυνομία ζητά από τους πολίτες να είναι προσεκτικοί, να μην ανοίγουν την πόρτα σε αγνώστους και να μην ενδίδουν σε ανώνυμα τηλεφωνήματα, που έχουν σχέση με τροχαία ατυχήματα συγγενικών τους προσώπων, γιατρούς ή αστυνομικούς, διότι οι απατεώνες καραδοκούν και μπορούν ανά πάσα ώρα να γίνουν θύματά τους.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση