Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ » Πήραν 500 € από ηλικιωμένη προσποιούμενοι τεχνικούς της ΔΕΗ
Πήραν 500 € από ηλικιωμένη προσποιούμενοι τεχνικούς της ΔΕΗ

Πήραν 500 € από ηλικιωμένη προσποιούμενοι τεχνικούς της ΔΕΗ

Νέα περίπτωση απάτης με μια γυναίκα στον Άγιο Δημήτριο Φερών, απασχολεί από χθες την τοπική και από σήμερα το πρωί, που έγινε η τις Αστυνομικές αρχές.

Δύο άτομα που εμφανίστηκαν ως τεχνικοί της ΔΕΗ μπήκαν στο σπίτι της και την έπεισαν να τους δώσει 500 €, και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.

Η γυναίκα που είναι χήρα και έμενε μόνη στον Άγιο Δημήτριο Φερών, είδε χθες το πρωί δύο αγνώστους και της χτυπάνε την πόρτα και να της λένε ότι είναι τεχνικοί της ΔΕΗ, ενώ την έπεισαν να ανοίξει την πόρτα για να μπουν στο σπίτι, για να αλλάξουν τον μετρητή του τος.

Η , που είναι και τη Δευτέρα πληρώθηκε την σύνταξη Οκτωβρίου, τους πίστεψε, διότι μιλούσαν καλά Ελληνικά και η ίδια έδωσε το ποσό των 500 €, που ζήτησαν οι δύο «τεχνικοί της ΔΕΗ» για την τους και για το νέο μετρητή.

Χωριανοί λένε ότι οι δύο απατεώνες χτύπησαν την πόρτα και γειτονικού με την ηλικιωμένη σπιτιού, αλλά η ιδιοκτήτρια δεν έπεσε στην παγίδα και τους είπε ότι ο σύζυγός της απουσίαζε από το σπίτι, με να φύγουν με αυτοκίνητο.

Η ηλικιωμένη κατέθεσε στην Αστυνομία, ότι ο ένας ήταν ψηλός και ο δεύτερος μέτριου αναστήματος με μούσι, τους οποίους αναζητά το Αστυνομικό Τμήμα Βελεστίνου που κάνει προανάκριση.

Η Αστυνομία ζητά από τους πολίτες να είναι προσεκτικοί, να μην ανοίγουν την πόρτα σε αγνώστους και να μην ενδίδουν σε ανώνυμα τηλεφωνήματα, που έχουν σχέση με τροχαία ατυχήματα συγγενικών τους προσώπων, γιατρούς ή αστυνομικούς, διότι οι απατεώνες καραδοκούν και μπορούν ανά πάσα ώρα να γίνουν τά τους.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση