Βρίσκεστε εδώ:  / ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ / ΣΠΟΡ / Παροχές υγείας στους ποδοσφαιριστές από το ΚΕ.Π. Υγείας του Δήμου Ρήγα Φεραίου
Παροχές υγείας στους ποδοσφαιριστές από το ΚΕ.Π. Υγείας του Δήμου Ρήγα Φεραίου

Παροχές υγείας στους ποδοσφαιριστές από το ΚΕ.Π. Υγείας του Δήμου Ρήγα Φεραίου

Την διενέργεια μιας σειράς προληπτικών ιατρικών εξετάσεων για τους ποδοσφαιριστές των ομάδων της περιοχής, εξασφάλισε το ΚΕ.Π. Υγείας του Δήμου Ρήγα Φεραίου μέσω του δικτύου συνεργατών του.

Συγκεκριμένα η Γενική κλινική στον Βόλο «ΑΝΑΣΑ» και το Κέντρο Αποκατάστασης «ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ» παρέχουν τις ιατρικές τους υπηρεσίες στους ποδοσφαιριστές των τεσσάρων ομάδων του δήμου (Ρήγας Φεραίος, Διαγόρας Στεφανοβικείου, Αστέρας Ριζομύλου και Απόλλωνας Καναλίων) μέσω ενός προγράμματος με ειδική τιμολογιακή εκπτωτική πολιτική ενισχύοντας την δράση του ΚΕ.Π. Υγείας υπέρ της πρόληψης στον χώρο του αθλητισμού.

Σε συνάντηση που είχε ο υπεύθυνος του ΚΕ.Π. Υγείας-δημοτικός σύμβουλος Σκρίμπας Ιωάννης με μέλη των Δ.Σ. των τεσσάρων ομάδων τους παρέδωσε τις κάρτες υγείας των παικτών και τους ενημέρωσε για τα οφέλη της συγκεκριμένης δράσης.

Επίσης τόνισε τα εξής: «Ο στόχος μας είναι να επωφελούνται από τις ενέργειες μας όσο το δυνατόν περισσότεροι συνάνθρωποί μας. Σήμερα έχοντας υπ΄ όψιν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν όσοι ασχολούνται με τον αθλητισμό, προσπαθήσαμε να συμβάλουμε με το παραπάνω τρόπο. Η εξασφάλιση της υγείας και της καλής φυσικής κατάστασης των παικτών όλων των ομάδων του δήμου μας είναι πρωταρχικός μας στόχος και τον κατακτούμε με την βοήθεια των συνεργατών του ΚΕ.Π Υγείας».

Κλείνοντας την συνάντηση τους ευχήθηκε καλή δύναμη και πολλές επιτυχίες και διακρίσεις.

Ετήσια εκδήλωση του Α.Σ. ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ ΒΕΛΕΣΤΙΝΟΥ

Εν τω μεταξύ, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, την Κυριακή, 9 Σεπτεμβρίου 2018 θα πραγματοποιηθεί η ετήσια εκδήλωση-θεσμός του Α.Σ. ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ ΒΕΛΕΣΤΙΝΟΥ, με πολύ χορό και κέφι.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Μαγνησία: Έμεινε ανάπηρος από τα χτυπήματα 39χρονου άστεγου που φιλοξενούσε 52χρονος!! - https://t.co/9ssV0mjDE2… -

  • «Δολοφονική» χαρακτηρίζει την επίθεση στο σπίτι της η Τζάκρη - https://t.co/tbClkVCV9e -

  • Μικρότερο όριο για προστασία πρώτης κατοικίας θέλουν οι θεσμοί - https://t.co/zNpvfTMqep -

"Αλιεύοντας" την είδηση