Βρίσκεστε εδώ:  / ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ /  Παρέμβαση δημάρχου Ρήγα Φεραίου στον ΕΛΓΑ για τον παγετό της 17ης Μαρτίου 2020
 Παρέμβαση δημάρχου Ρήγα Φεραίου στον ΕΛΓΑ για τον παγετό της 17ης Μαρτίου 2020

 Παρέμβαση δημάρχου Ρήγα Φεραίου στον ΕΛΓΑ για τον παγετό της 17ης Μαρτίου 2020

Επιστολή απέστειλε ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου, Δημήτρης Νασίκας στον πρόεδρο του ΕΛΓΑ, την οποία κοινοποίησε στον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Στην επιστολή αναφέρει τα κάτωθι: «Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

Χαιρετίζοντας την πρωτοβουλία σας για εναλλακτικές ηλεκτρονικές δυνατότητες εξυπηρέτησης των ασφαλισμένων του ΕΛΓΑ από τον Οργανισμό και τους ανταποκριτές (Δελτίο Τύπου 18/03/2020) και εκτιμώντας τη διάθεσή σας για στήριξη του αγροτικού κόσμου θα θέλαμε σας θέσουμε το παρακάτω αίτημα:

Στο Δήμο μας έχει γίνει αναγγελία για παγετό στις 17 Μαρτίου 2020 και τρέχει η προθεσμία υποβολής των προσωρινών δηλώσεων σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο προαναφερθέν Δελτίο Τύπου.

Θεωρούμε ότι στο πλαίσιο των νέων συνθηκών που διαμορφώνονται και τροποποιούνται συνεχώς υπό το βάρος της πανδημίας που πλήττει τη χώρα μας, θα υπάρξουν αρκετοί δημότες μας αγρότες, οι οποίοι δεν θα μπορέσουν εγκαίρως να υποβάλλουν στο Δήμο τις προσωρινές δηλώσεις τους, λόγω ασθένειας, λόγω της σύστασης περί αποφυγής των μετακινήσεων, κ.λπ.

Αιτούμαστε την παράταση της προθεσμίας υποβολής των ανωτέρω δηλώσεων, κατ΄εξαίρεση λόγω της πανδημίας covid – 19 και της όλης διαμορφούμενης κατάστασης.

Ευελπιστούμε στη θετική σας ανταπόκριση και παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Η κρίσιμη αλυσίδα της ειδικής εκπαίδευσης: «Αξιολόγηση, λήψη διδακτικών αποφάσεων, αποτελεσματικές παρεμβάσεις»… - https://t.co/arppbXdAig -

  • Πανελλήνια Ενημέρωση για την καύση σκουπιδιών - https://t.co/kIaE7NPVBo -

  • Στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου ο Ανδρέας Κεχαγιάς στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα - https://t.co/uYzjVOctQ0 -

"Αλιεύοντας" την είδηση