Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ »  Παρέμβαση δημάρχου Ρήγα Φεραίου στον ΕΛΓΑ για τον παγετό της 17ης Μαρτίου 2020
 Παρέμβαση δημάρχου Ρήγα Φεραίου στον ΕΛΓΑ για τον παγετό της 17ης Μαρτίου 2020

 Παρέμβαση δημάρχου Ρήγα Φεραίου στον ΕΛΓΑ για τον παγετό της 17ης Μαρτίου 2020

Επιστολή πέστειλε ο δήμρχος Ρήγα Φεραίου, στον πρόεδρο του , την οποία κοινοποίησε στον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Στην επιστολή αναφέρει τα κάτωθι: «Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

Χαιρετίζοντας την πρωτοβουλία σας για εναλλακτικές ηλεκτρονικές δυνατότητες εξυπηρέτησης των ασφαλισμένων του από τον Οργανισμό και τους ( Τύπου 18/03/2020) και εκτιμώντας τη διάθεσή σας για στήριξη του αγροτικού κόσμου θα θέλαμε σας θέσουμε το παρακάτω αίτημα:

Στο Δήμο μας έχει γίνει αναγγελία για παγετό στις 17 Μαρτίου 2020 και τρέχει η προθεσμία υποβολής των προσωρινών δηλώσεων σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο προαναφερθέν Τύπου.

Θεωρούμε ότι στο πλαίσιο των νέων συνθηκών που διαμορφώνονται και τροποποιούνται συνεχώς υπό το βάρος της πανδημίας που πλήττει τη χώρα μας, θα υπάρξουν αρκετοί δημότες μας , οι οποίοι δεν θα μπορέσουν εγκαίρως να υποβάλλουν στο Δήμο τις προσωρινές τους, λόγω ασθένειας, λόγω της σύστασης περί αποφυγής των μετακινήσεων, κ.λπ.

Αιτούμαστε την παράταση της προθεσμίας υποβολής των ανωτέρω δηλώσεων, κατ΄εξαίρεση λόγω της πανδημίας covid – 19 και της όλης διαμορφούμενης κατάστασης.

Ευελπιστούμε στη θετική σας ανταπόκριση και παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση