Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ »  Παρέμβαση δημάρχου Ρήγα Φεραίου στον ΕΛΓΑ για τον παγετό της 17ης Μαρτίου 2020
 Παρέμβαση δημάρχου Ρήγα Φεραίου στον ΕΛΓΑ για τον παγετό της 17ης Μαρτίου 2020

 Παρέμβαση δημάρχου Ρήγα Φεραίου στον ΕΛΓΑ για τον παγετό της 17ης Μαρτίου 2020

Επιστολή απέστειλε ο , Δημήτρης ασίκας στον πρόεδρο του ΕΛΓΑ, την οποία κοινοποίησε στον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Στην αναφέρει τα κάτωθι: «Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

Χαιρετίζοντας την πρωτοβουλία σας για εναλλακτικές ηλεκτρονικές δυνατότητες εξυπηρέτησης των ασφαλισμένων του ΕΛΓΑ από τον Οργανισμό και τους (Δελτίο Τύπου 18/03/2020) και εκτιμώντας τη διάθεσή σας για στήριξη του αγροτικού κόσμου θα θέλαμε σας θέσουμε το παρακάτω αίτημα:

Στο Δήμο μας έχει γίνει αναγγελία για παγετό στις 17 Μαρτίου 2020 και τρέχει η προθεσμία υποβολής των προσωρινών δηλώσεων σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο προαναφερθέν Δελτίο Τύπου.

Θεωρούμε ότι στο πλαίσιο των νέων συνθηκών που διαμορφώνονται και τροποποιούνται συνεχώς υπό το βάρος της πανδημίας που πλήττει τη χώρα μας, θα υπάρξουν αρκετοί δημότες μας , οι οποίοι δεν θα μπορέσουν εγκαίρως να υποβάλλουν στο Δήμο τις προσωρινές τους, λόγω ασθένειας, λόγω της σύστασης περί αποφυγής των μετακινήσεων, κ.λπ.

Αιτούμαστε την της προθεσμίας υποβολής των ανωτέρω δηλώσεων, κατ΄εξαίρεση λόγω της πανδημίας – 19 και της όλης διαμορφούμενης κατάστασης.

Ευελπιστούμε στη θετική σας ανταπόκριση και παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Dark Mode

"Αλιεύοντας" την είδηση