Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ » Παρέμβαση Δασαρχείου για τα αγριογούρουνα ζητά ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου
Παρέμβαση Δασαρχείου για τα αγριογούρουνα ζητά ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου

Παρέμβαση Δασαρχείου για τα αγριογούρουνα ζητά ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου

 

Έγγραφο απέστειλε ο δήμαρχος Ρήγα ου, Δημήτρης ασίκας στο του Βόλου, το οποίο κοινοποιήθηκε σε όλους τους αρμόδιους φορείς, σχετικά με το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί από τις καταστροφικές ζημίες που προκαλούνται από τα .

 

Αναλυτικά το έγγραφο που απέστειλε ο κ. ασίκας: “Κατόπιν πολλαπλών οχλήσεων από απεγνωσμέ αγρότες του Δήμου μας λόγω των καταστροφικών ζημιών από , σε καλλιέργειες ειδικά καλαμποκιού, οσπρίων και νεαρών καρποφόρων δέντρων.

Παρακαλούμε

Να υλοποιηθούν τα προβλεπόμενα από το έγγραφο του Τμήματος Διαχείρισης Άγριας Ζωής & Θήρας, της Δ/νσης Διαχείρισης Δασών, του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, με ΑΠ Αποστολέα: ΥΠΕΝ/ΔΔΔ/50664/1554, από 25/05/202, και «να λειτουργήσουν άμεσα τα προβλεπόμενα συνεργεία ς και οι ομάδες κυνηγών για την ελεγχόμενη θήρα των αγριόχοιρων και των υβριδίων αυτών.

Επιπλέον, αιτούμαστε την πλήρη απελευθέρωση του κυνηγιού του αγριόχοιρου, για όλο το έτος και όλες τις ηλικίες, χωρίς χρονικούς και ηλικιακούς περιορισμούς, μέχρι να μετριαστεί το πρόβλημα, καθώς θεωρούμε ημίμετρα τα μέχρι σήμερα ληφθέντα , μια και ο των αγριογούρουνων δεν μειώνεται και η οικονομική ζημιά είναι πολύ μεγάλη για κάποιους παραγωγούς”.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση