Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ » Παρεμβάσεις από την Υπηρεσία Τεχνικών Έργων Δήμου Ρήγα Φεραίου
Παρεμβάσεις από την Υπηρεσία Τεχνικών Έργων Δήμου Ρήγα Φεραίου

Παρεμβάσεις από την Υπηρεσία Τεχνικών Έργων Δήμου Ρήγα Φεραίου

Με παρεμβάσεις και έργα δίνει το παρών στα καθημερινά ζητήματα του δήμου Ρήγα ου, η Υπηρεσία Τεχνικών Έργων.

Συγκεκριμένα, έχει προχωρήσει στην της παιδικής χαράς του Ριζομύλου και ακολουθούν οι  παιδικές χαρές στις Κοινότητες Καναλίων, Μικρού Περιβολακίου Κεραμιδίου, Αγίου εωργίου, ς, Αερινού και υ. 

Επιπλέον, πραγματοποιούνται έργα αγροτικής οδοποιίας στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ρήγα ου. Με την επίβλεψη της αντιδημάρχου τεχνικών έργων  γίνεται διαμόρφωση και στη συνέχεια διάστρωση με χαλίκι των αγροτικών δρόμων σε όλες τις τοπικές κοινότητες ούτως ώστε αγρότες και να εξυπηρετούνται όσο το δυνατόν καλύτερα.

Οι είναι σε πλήρη εξέλιξη και αναμένεται να ολοκληρωθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Επίσης, ξεκινούν τα έργα συντήρησης του Παρθεναγωγείου Κεραμιδίου.

Τοποθετήθηκαν κιγκλιδώματα όπου θεωρήθηκε απαραίτητο σε επικίνδυνα σημεία στο και θα γίνει τοποθέτηση και σε άλλα σημεία.

Ήδη έχει αρχίσει ο καθαρισμός του χάντακα Ριζομύλου και θα ακολουθήσουν καθαρισμοί ρεμάτων και χαντακίων σε όλες τις κοινότητες του Δήμου. 

Όσον αφορά τον ηλεκτροφωτισμό του δήμου έχει γίνει πλήρης αντικατάσταση λαμπτήρων σε όλο το δίκτυο και επεμβάσεις,  όπου θεωρείται αναγκαίο. 

Η αντιδήμαρχος τεχνικών έργων και ηλεκτροφωτισμού, Παπανικολάου – Χατζοπούλου δήλωσε σχετικά : «Παρεμβαίνουμε σε κάθε σημείο του Δήμου Ρήγα Φεραίου ώστε να λύσουμε μικρά και μεγάλα προβλήματα. Η προσπάθειά μας και ο αγώνας μας καθημερινά είναι μεγάλος. Ήδη, θεωρώ ότι τα αποτελέσματα είναι ορατά σε όλους.

Συνεχίζουμε και δεν θα σταματήσουμε να δημιουργούμε μια νέα πραγματικότητα, έναν Δήμο για τον οποίο όλοι μας θα είμαστε υπερήφανοι».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση