Βρίσκεστε εδώ:  / ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ / Παρεμβάσεις από την Υπηρεσία Τεχνικών Έργων Δήμου Ρήγα Φεραίου
Παρεμβάσεις από την Υπηρεσία Τεχνικών Έργων Δήμου Ρήγα Φεραίου

Παρεμβάσεις από την Υπηρεσία Τεχνικών Έργων Δήμου Ρήγα Φεραίου

Με παρεμβάσεις και δίνει το παρών στα καθημερινά ζητήματα του δήμου Ρήγα Φεραίου, η Υπηρεσία Τεχνικών Έργων.

Συγκεκριμένα, έχει προχωρήσει στην ανάπλαση της παιδικής χαράς του Ριζομύλου και ακολουθούν οι  παιδικές χαρές στις Κοινότητες Καναλίων, Μικρού Περιβολακίου Κεραμιδίου, Αγίου Γεωργίου, Κερασιάς, Αερινού και Βελεστίνου. 

Επιπλέον, πραγματοποιούνται αγροτικής οδοποιίας στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ρήγα Φεραίου. Με την επίβλεψη της αντιδημάρχου τεχνικών έργων  γίνεται διαμόρφωση και στη συνέχεια διάστρωση με χαλίκι των αγροτικών δρόμων σε όλες τις τοπικές κοινότητες ούτως ώστε και να εξυπηρετούνται όσο το δυνατόν καλύτερα.

Οι εργασίες είναι σε πλήρη εξέλιξη και αναμένεται να ολοκληρωθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Επίσης, ξεκινούν τα έργα συντήρησης του Παρθεναγωγείου Κεραμιδίου.

Τοποθετήθηκαν κιγκλιδώματα όπου θεωρήθηκε απαραίτητο σε επικίνδυνα σημεία στο και θα γίνει τοποθέτηση και σε άλλα σημεία.

Ήδη έχει αρχίσει ο καθαρισμός του χάντακα Ριζομύλου και θα ακολουθήσουν καθαρισμοί ρεμάτων και χαντακίων σε όλες τις κοινότητες του Δήμου. 

Όσον αφορά τον ηλεκτροφωτισμό του δήμου έχει γίνει πλήρης αντικατάσταση λαμπτήρων σε όλο το δίκτυο και επεμβάσεις,  όπου θεωρείται αναγκαίο. 

Η τεχνικών έργων και ηλεκτροφωτισμού, Παπανικολάου – Χατζοπούλου δήλωσε σχετικά : «Παρεμβαίνουμε σε κάθε σημείο του Δήμου Ρήγα Φεραίου ώστε να λύσουμε μικρά και μεγάλα προβλήματα. Η προσπάθειά μας και ο αγώνας μας καθημερινά είναι μεγάλος. Ήδη, θεωρώ ότι τα αποτελέσματα είναι ορατά σε όλους.

Συνεχίζουμε και δεν θα σταματήσουμε να δημιουργούμε μια νέα πραγματικότητα, έναν Δήμο για τον οποίο όλοι μας θα είμαστε υπερήφανοι».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Πτυχιακές και Διπλωματικές εξετάσεις στην Σχολή Βυζ. Μουσικής της Μητροπόλεως Δημητριάδος - https://t.co/GGuqGUaGqK… -

  • Εγκαινιάστηκε το Πολιτιστικό Κέντρο Καλών Νερών #ΠολιτιστικόΚέντροΚαλώνΝερών - https://t.co/QFzt00Tzjb -

  • Οδηγούσε χωρίς δίπλωμα 19χρονος στη Ν. Αγχίαλο #οδήγησηχωρίςδίπλωμα - https://t.co/y4HHtQH4E7 -

"Αλιεύοντας" την είδηση