Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ » Παράταση υποβολής αιτήσεων για παραχώρηση χρήσης εκτάσεων καλλιέργειας της πρώην λίμνης Κάρλας
Παράταση υποβολής αιτήσεων για παραχώρηση χρήσης εκτάσεων καλλιέργειας της πρώην λίμνης Κάρλας

Παράταση υποβολής αιτήσεων για παραχώρηση χρήσης εκτάσεων καλλιέργειας της πρώην λίμνης Κάρλας

Παρατείνεται έως την Παρασκευή 5 Μαϊου 2017 η υποβολής αιτήσεων για την διαδικασία  έκδοσης σχετικής απόφασης του περιφερειάρχη Θεσσαλίας για την εξαδιαιρέτου παραχώρηση χρήσης εκτάσεων  επιδεκτικών καλλιέργειας της πρώην λίμνης ς για την καλλιεργητική περίοδο 2016-2017. Για τον λόγο αυτόν καλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι δικαιούχοι να υποβάλλουν   με τα απαραίτητα δικαιολογητικά  μέχρι την ανωτέρω ημερομηνία στην  Υπηρεσία στο του Διοικητηρίου στο Βόλο.

Υπενθυμίζεται ότι δικαίωμα υποβολής αιτήσεων για παραχώρηση χρήσης έχουν, σύμφωνα με την παράγραφο 13 του άρθρου 36 του ν. 4061/2012 όπως ισχύει, οι ή εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ που μίσθωναν, πριν τη δημοσίευση του ως άνω νόμου, αγροτικά ακίνητα σύμφωνα με την αριθ. 95/19-5-1975 ΠΥΣ (Α΄98) που κυρώθηκε με το άρθρο 2 του ν. 138/1985 (Α΄180).

Οι (συνημμένο υπόδειγμα) των ενδιαφερομένων δικαιούχων ελέγχονται για τη διαπίστωση της κατοχής της ιδιότητας του επαγγελματία αγρότη από την Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε ς & Σποράδων, κατόπιν ηλεκτρονικής διασταύρωσης των δηλούμενων στοιχείων με τις εγγραφές της βάσης δεδομένων του μητρώου αγροτών και αγροτικών εκμεταλλεύσεων.

Για τις περιπτώσεις ανέργων οι αιτήσεις πρέπει να συνοδεύονται με βεβαίωση ανεργίας με σφραγίδα διοίκησης, την οποία μπορούν να προμηθευτούν είτε ηλεκτρονικά από την διαδικτυακή πύλη του ΟΑΕΔ είτε από το γραφείο του στο Βόλο (Δ/νση ς 2 κ΄ Τομπάζη – Τ.Κ. 38334, τηλ. 2421048288, 30415, 60744).

Επίσης υποβάλλονται και για τις δύο ανωτέρω κατηγορίες υπεύθυνη δήλωση ότι οι ενδιαφερόμενοι μίσθωναν ακίνητα πριν τη δημοσίευση του εν λόγω νόμου, καθώς και αντίγραφο Αστυνομικού Δελτίου Ταυτότητας.

Διευκρινίζεται ότι τυχόν δικαιούχοι. που δεν υποβάλλουν αιτήσεις μέχρι την ανωτέρα καταληκτική ημερομηνία, δεν θα συμπεριληφθούν στην απόφαση εκμίσθωσης,προκειμένου αυτή να εκδοθεί έγκαιρα και, πάντως, πριν την καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων ενιαίας ενίσχυσης ().

Πληροφορίες :  Φώτη Γεώργιο , τηλ. 2421352727

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση