Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ » Παραλίμνια η 10η πεζοπορία του Κ.Ε.Π. Υγείας
Παραλίμνια η 10η πεζοπορία του Κ.Ε.Π. Υγείας

Παραλίμνια η 10η πεζοπορία του Κ.Ε.Π. Υγείας

Με σύμμαχο τον καιρό και σε ένα μαγευτικό φθινοπωρινό τοπίο 40 περιπατητές του ΚΕ.Π υγείας Δήμου Ρήγα ου περιπλανήθηκαν στην λίμνη Κάρλα.

Ξεκινώντας από τον ιστορικό ναό του Αγίου ικολάου την 11 οεμβρίου, κατευθυνόμενοι προς την λίμνη και σε μια διαδρομή περίπου 2 ωρών, οι περιπατητές είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τις ομορφιές της λίμνης συναντώντας ευχάριστες εκπλήξεις, όπως πολύχρωμα πουλιά και διάφορα που διαβιούν εκεί.

Σε ένα ευχάριστο κλίμα η παρέα κατέληξε στο νέο μουσείο της λίμνης  που εγκαινιάστηκε πρόσφατα, στο οποίο τους περίμεναν οι υπάλληλοι από τον φορέα διαχείρισης της λίμνης Κάρλας, ξεναγώντας τους στους χώρους του μουσείου ενημερώνοντάς τους για την της λίμνης.

Τέλος, η έκλεισε στην κεντρική πλατεία των Καναλίων όπου οι περιπατητές είχαν την ευκαιρία να γευτούν τοπικές παραδοσιακές γεύσεις παρέα με ντόπιο , κατάλληλο στο φθινοπωρινό κλίμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλο και περισσότερος διαφορετικών ηλικιών ανταποκρίνεται στο κάλεσμα του ΚΕ.Π. Υγείας, προτρέποντας την πιο συχνή διοργάνωση ανάλογων εκδηλώσεων με όφελος την υγεία και την ανάδειξη του τόπου.

Πέραν από τους δημότες οι οποίοι συμμετέχουν, πολλοί από τους περιπατητές είναι της ευρύτερης περιοχής του Νομού.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση