Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ » Παραδόθηκε το 1ο από τα τρία γήπεδα μπάσκετ Δήμου Ρήγα Φεραίου
Παραδόθηκε το 1ο από τα τρία γήπεδα μπάσκετ Δήμου Ρήγα Φεραίου

Παραδόθηκε το 1ο από τα τρία γήπεδα μπάσκετ Δήμου Ρήγα Φεραίου

Παραδόθηκε, σήμερα, Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020 το πρώτο από τα τρία στον Δήμου Ρήγα Φεραίου.

Πρόκειται για νεοκατασκευαζόμενο αγωνιστικό χώρο στις διαστάσεις του οποίου ενσωματώνονται και αυτές του Γηπέδου Βόλεϊ και Ποδοσφαίρου 5×5 με ξεχωριστές διαγραμμίσεις. Tο συνολικό εμβαδόν του Γηπέδου είναι 450 τ.μ.

Έχουν τοποθετηθεί άριστα υλικά, κατάλληλα για τη μείωση της κούρασης και την αποτροπή τραυματισμών ενώ προσφέρουν μεγαλύτερη άνεση κίνησης.

Ο περιλαμβάνει δύο μπασκέτες Ολυμπιακού Τύπου εφοδιασμένες με το δίχτυ τους.

Ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου, Δημήτρης Νασίκας είπε: «Παραδίδουμε σήμερα, το πρώτο από τα τρία γήπεδα μπάσκετ, άριστα προσαρμοσμένο στις ανάγκες της νεολαίας   και των απαιτήσεων των αθλητών. Το γήπεδο μπάσκετ εντάσσεται σε μια σειρά εργασιών συντήρησης και επισκευής σχολικών κτιρίων του Δήμου Ρήγα Φεραίου, που στόχο έχουν τη βελτίωση και αποκατάσταση των αύλειων χώρων των δημοτικών σχολείων παρέχοντας τις καλύτερες συνθήκες δραστηριοποίησης των παιδιών ».

Παρευρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι,  Βασιλική Παπανικολάου-Χατζοπούλου, Νίκος Πρίντζος, Δημήτρης Παλληκάρης και Χρήστος Μακεδών, οι τοπικοί σύμβουλοι Ριζομύλου,  Γιώργος Θεοχάρης και Ρομφαίας Δημήτρης, ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ριζομύλου και η Γεωργία Ρήγα, μέλος του συλλόγου,  Οδυσσέας Αργυρούδης, ο διευθυντής του Σχολείου, Χρήστος Δημητρίου, η διευθύντρια Τεχνικών Υπηρεσιών, Αποστ. Κατσιούρα, ο μηχανικός του Δήμου,  Λεωνίδας Λάβδας, ο προϊστάμενος Καθαριότητας,   Ευαγ. Καραμπέρης και εκπαιδευτικοί.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση