Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ » Πανθεσσαλική Συνάντηση Τοπικών Διοικήσεων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών
Πανθεσσαλική Συνάντηση Τοπικών Διοικήσεων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών

Πανθεσσαλική Συνάντηση Τοπικών Διοικήσεων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών

Η 7η Πνθεσσλική Συνάντηση των Τοπικών Διοικήσεων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών θα πραγματοποιηθεί στο Βελεστίνο, την Πέμπτη 17 Ιουνίου και ώρα 11.00 π.μ. στο Βελεστίνου.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο των επετειακών εκδηλώσεων του Δήμου Ρήγα Φεραίου για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση με συνδιοργανωτές τον Δήμο Ρήγα Φεραίου και την Τοπική Διοίκηση Αστυνομικών Ν. ς, οι οποίοι αποτελούν τους οικοδεσπότες της ς.

Οι αστυνομικοί – μέλη της Ένωσης θα επισκεφθούν το Βελεστίνο ως τη γενέτειρα του Εθνομάρτυρα και πρωτεργάτη της Επανάστασης, Ρήγα Βελεστινλή, θα πραγματοποιηθεί ομιλία όπου θα ενημερωθούν για τη και το έργο του Ρήγα, κατόπιν θα ξεναγηθούν στο Εκθεσιακό Κέντρο Πολιτισμού «ΡΗΓΑΣ ΒΕΛΕΣΤΙΝΛΗΣ», στο «Σπίτι του Ρήγα», καθώς και στην Υπέρεια Κρήνη, πηγή της αρχαίας πόλης των Φερών.

Εκδήλωση από τις κοινωνικές δομές του δήμου Ρήγα Φεραίου για τη γιορτή του πατέρα

Με αφορμή τη γιορτή του πατέρα οι κοινωνικές δομές του Δήμου Ρήγα Φεραίου διοργανώνουν εκδήλωση με σκοπό την προληπτική εξέταση παιδιών από 0-14 ετών από ειδικούς ιατρούς (παιδιάτρους, οδοντίατρο, παιδοχειρουργό, ενδοκρινολόγο, οφθαλμίατρο, διατροφολόγους) .
Σκοπός, τα παιδιά να φτάσουν στο χώρο με τον μπαμπά τους.

Οι κοινωνικές και πολιτιστικές αλλαγές των τελευταίων δεκαετιών αποδεικνύουν πως οι μπαμπάδες αλλάζουν διαρκώς τον τρόπο που επικοινωνούν και σχετίζονται με τα παιδιά τους.

Ο νέος αναλαμβάνει τις ευθύνες της γονεϊκότητας και δημιουργεί μια στοργική σχέση με το παιδί του.

Ως κοινωνία έχουμε υποχρέωση να αναδείξουμε το ρόλο του πατέρα και να προβάλουμε αυτόν τον υπέροχο ρόλο του γονιού πατέρα .

H γιορτή του πατέρα είναι κινητή εορτή προς τιμήν του πατέρα, των πατρικών δεσμών και γενικά της επιρροής των πατέρων στην κοινωνία. γιορτάζεται κάθε χρόνο την τρίτη Κυριακή του Ιουνίου.

Στο Βελεστίνο θα την γιορτάσουν την Τετάρτη 23 Ιουνίου , με προληπτικούς ελέγχους για τα παιδιά 0-14 ετών.
1) Από τις 10.00 π.μ.-12.30 μ. από ειδικούς (Λάμπρη Μαρία παιδίατρο, Ζωγράφου Θάλεια οδοντίατρο, Ρουπακιά Στέλιο παιδοχειρουργό, Καλαμπακιώτη Ραφαηλία, διατροφολόγο) και
2) Από 18.00 – 20.00 ( Τσαντάκη Ειρήνη παιδίατρο , Λιμνίδη Χάρη οφθαλμίατρο, Αποστολίνα Στέργιο Ενδοκρινολόγο, Μπαζούκη Ελένη διατροφολόγο).

Η δράση θα υλοποιηθεί σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Βελεστίνου και ιδιώτες ιατρούς και υγείας.

Θα μπορείτε να κλείσετε ραντεβού στο τηλέφωνο των κοινωνικών δομών 2425023794.

Στηρίζοντας, επίσης, το χαμόγελο του παιδιού θα υπάρχουν αναμνηστικά αφιερωμένα στη γιορτή του πατέρα στο χώρο των κοινωνικών δομών τις επόμενες μέρες.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση