Βρίσκεστε εδώ:  / ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ / Πανθεσσαλική Συνάντηση Τοπικών Διοικήσεων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών
Πανθεσσαλική Συνάντηση Τοπικών Διοικήσεων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών

Πανθεσσαλική Συνάντηση Τοπικών Διοικήσεων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών

Η 7η Πανθεσσαλική Συνάντηση των Τοπικών Διοικήσεων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών θα πραγματοποιηθεί στο Βελεστίνο, την Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021 και ώρα 11.00 π.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Βελεστίνου.

Η πραγματοποιείται στο πλαίσιο των επετειακών εκδηλώσεων του Δήμου Ρήγα Φεραίου για τα 200 χρόνια από την με συνδιοργανωτές τον Δήμο Ρήγα Φεραίου και την , οι οποίοι αποτελούν τους οικοδεσπότες της συνάντησης.

Οι αστυνομικοί – μέλη της Ένωσης θα επισκεφθούν το Βελεστίνο ως τη γενέτειρα του Εθνομάρτυρα και πρωτεργάτη της Επανάστασης, Ρήγα Βελεστινλή, θα πραγματοποιηθεί ομιλία όπου θα ενημερωθούν για τη και το του Ρήγα, κατόπιν θα ξεναγηθούν στο Εκθεσιακό Κέντρο Πολιτισμού «ΡΗΓΑΣ ΒΕΛΕΣΤΙΝΛΗΣ», στο «Σπίτι του Ρήγα», καθώς και στην Υπέρεια Κρήνη, πηγή της αρχαίας πόλης των Φερών.

από τις κοινωνικές δομές του δήμου Ρήγα Φεραίου για τη του πατέρα

Με αφορμή τη του πατέρα οι κοινωνικές δομές του Δήμου Ρήγα Φεραίου διοργανώνουν εκδήλωση με σκοπό την προληπτική εξέταση παιδιών από 0-14 ετών από ειδικούς ιατρούς (παιδιάτρους, οδοντίατρο, παιδοχειρουργό, ενδοκρινολόγο, οφθαλμίατρο, διατροφολόγους) .
Σκοπός, τα παιδιά να φτάσουν στο χώρο με τον μπαμπά τους.

Οι κοινωνικές και πολιτιστικές των τελευταίων δεκαετιών αποδεικνύουν πως οι μπαμπάδες αλλάζουν διαρκώς τον τρόπο που επικοινωνούν και σχετίζονται με τα παιδιά τους.

Ο νέος πατέρας αναλαμβάνει τις ευθύνες της γονεϊκότητας και δημιουργεί μια στοργική σχέση με το παιδί του.

Ως κοινωνία έχουμε υποχρέωση να αναδείξουμε το ρόλο του πατέρα και να προβάλουμε αυτόν τον υπέροχο ρόλο του γονιού πατέρα .

H γιορτή του πατέρα είναι κινητή εορτή προς τιμήν του πατέρα, των πατρικών δεσμών και γενικά της επιρροής των πατέρων στην κοινωνία. γιορτάζεται κάθε χρόνο την τρίτη του Ιουνίου.

Στο Βελεστίνο θα την γιορτάσουν την Τετάρτη 23 Ιουνίου , με προληπτικούς ελέγχους για τα παιδιά 0-14 ετών.
1) Από τις 10.00 π.μ.-12.30 μ. από ειδικούς (Λάμπρη Μαρία παιδίατρο, Ζωγράφου Θάλεια οδοντίατρο, Ρουπακιά Στέλιο παιδοχειρουργό, Καλαμπακιώτη Ραφαηλία, διατροφολόγο) και
2) Από 18.00 – 20.00 ( Τσαντάκη Ειρήνη παιδίατρο , Λιμνίδη Χάρη οφθαλμίατρο, Αποστολίνα Στέργιο Ενδοκρινολόγο, Μπαζούκη Ελένη διατροφολόγο).

Η δράση θα υλοποιηθεί σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Βελεστίνου και εθελοντές ιδιώτες ιατρούς και επαγγελματίες υγείας.

Θα μπορείτε να κλείσετε ραντεβού στο τηλέφωνο των κοινωνικών δομών 2425023794.

Στηρίζοντας, επίσης, το χαμόγελο του παιδιού θα υπάρχουν αναμνηστικά αφιερωμένα στη γιορτή του πατέρα στο χώρο των κοινωνικών δομών τις επόμενες μέρες.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Μονοδρόμηση  επαρχιακού δρόμου Αφήσσου-Λεφόκαστρου στο τμήμα Αμποβός-Ραζή - https://t.co/U7h6gCcQrq -

  • Αποκατάσταση και βελτίωση των λιμενικών υποδομών στον Δήμο Αλμυρού #ΔήμοςΑλμυρού - https://t.co/VQaFZ4d65X -

  • Τελευταίο κολύμπι για 72χρονο στο Χόρτο #τελευταίοκολύμπι - https://t.co/R9sIBxfnF0 -

"Αλιεύοντας" την είδηση