Βρίσκεστε εδώ:  / ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ / Πανθεσσαλική κινητοποίηση στο Στεφανοβίκειο κατά των βάσεων
Πανθεσσαλική κινητοποίηση στο Στεφανοβίκειο κατά των βάσεων

Πανθεσσαλική κινητοποίηση στο Στεφανοβίκειο κατά των βάσεων

Πανθεσσαλική κινητοποίηση πραγματοποιούν η Λαϊκή Αντίσταση- Αριστερή Αντιιμπεριαλιστική Συνεργασία το Σάββατο 10 Νοεμβρίου στις 12.00 το μεσημέρι στο Στεφανοβίκειο, κατά των βάσεων ΗΠΑ-ΝΑΤΟ και Ε.Ε.

Σε ανακοίνωση –μεταξύ άλλων-αναφέρεται: «Σε όλη την περιοχή της Θεσσαλίας είναι πολλές οι στρατιωτικές εγκαταστάσεις που είτε βρίσκονται κάτω από τον άμεσο έλεγχο των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ είτε τις χρησιμοποιούν για τους πολεμικούς σχεδιασμούς τους και συνέχεια ο κατάλογος μεγαλώνει καθώς προστίθενται και νέες. Ενώ επίσης αποκαλύπτεται και η μόνιμη εγκατάσταση στρατευμάτων (Στεφανοβίκειο).
Ο υπουργός Άμυνας Καμμένος προσπάθησε να εξαγοράσει τους κατοίκους των περιοχών όπου θα στηθούν οι νέες βάσεις και εγκαταστάσεις με τις περιβόητες «πέντε δεκάρες» που δήθεν θα αφήσουν οι αμερικανονατοϊκοί στρατιωτικοί.

Ο εργαζόμενος λαός, που υποφέρει από την λιτότητα και ανεργία που έχουν επιβάλλει οι κυβερνήσεις που υπηρετούν τα συμφέροντα της ντόπιας μεγαλοαστικής τάξης και των ξένων μονοπωλίων, της ΕΕ και του ΔΝΤ , δεν πρέπει να δεχθεί τις «πέντε δεκάρες» των αμερικανονατοϊκών φονιάδων , αλλά να οργανωθεί και να παλέψει για ψωμί και δουλειά ενάντια στην ιμπεριαλιστική εξάρτηση που φέρνει πολέμους κι εξαθλίωση.

Η Λαϊκή Αντίσταση- Αριστερή Αντιιμπεριαλιστική Συνεργασία καλεί όλους τους εργαζόμενους, τους νέους στο αγώνα ενάντια των βάσεων στον τόπο μας. Στην ανάπτυξη ενός κινήματος; Ενάντια στον ιμπεριαλισμό, τον εθνικισμό και τον φασισμό που απειλούν να σύρουν τον λαό μας και τους άλλους λαούς στο σφαγείο άδικων πολέμων. Για να δυναμώσει η αλληλεγγύη και η ενότητα των λαών ενάντια τους κοινούς εχθρούς τους.»

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Προκαταρκτική εξέταση για τις καταλήψεις στα σχολεία της Μαγνησίας - https://t.co/OszVlh0mpC -

  • Κορωνοϊός: 416 νέα κρούσματα, τα 240 στην Αττική - https://t.co/oy2X1Ucfbi -

  • Δεκαοκτώ θετικά κρούσματα Covid 19 στην Περιφέρεια Θεσσαλίας - https://t.co/LbP9pVMsBh -

"Αλιεύοντας" την είδηση