Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ » Πανθεσσαλική κινητοποίηση στο Στεφανοβίκειο κατά των βάσεων
Πανθεσσαλική κινητοποίηση στο Στεφανοβίκειο κατά των βάσεων

Πανθεσσαλική κινητοποίηση στο Στεφανοβίκειο κατά των βάσεων

Πανθεσσαλική κινητο πραγματοποιούν η Λαϊκή Αντίσταση- Αριστερή Αντιιμπεριαλιστική Συνεργασία το Σάββατο 10 οεμβρίου στις 12.00 το μεσημέρι στο Στεφανοβίκειο, κατά των βάσεων ΗΠΑ-ΑΤΟ και Ε.Ε.

Σε ανακοίνωση –μεταξύ άλλων-αναφέρεται: «Σε όλη την περιοχή της ς είναι πολλές οι στρατιωτικές εγκαταστάσεις που είτε βρίσκονται κάτω από τον άμεσο έλεγχο των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ είτε τις χρησιμοποιούν για τους πολεμικούς σχεδιασμούς τους και συνέχεια ο κατς μεγαλώνει καθώς προστίθενται και νέες. Ενώ επίσης αποκαλύπτεται και η μόνιμη εγκατάσταση στρατευμάτων (Στεφανοβίκειο).
Ο υπουργός Άμυνας προσπάθησε να εξσει τους κατοίκους των περιοχών όπου θα στηθούν οι νέες βάσεις και εγκαταστάσεις με τις περιβόητες «πέντε δεκάρες» που δήθεν θα αφήσουν οι αμερικανονατοϊκοί στρατιωτικοί.

Ο εργαζόμενος λαός, που υποφέρει από την και που έχουν επιβάλλει οι κυβερνήσεις που υπηρετούν τα συμφέροντα της ντόπιας μεγαλοαστικής τάξης και των ξένων μονοπωλίων, της ΕΕ και του ΔΝΤ , δεν πρέπει να δεχθεί τις «πέντε δεκάρες» των αμερικανονατοϊκών φονιάδων , αλλά να οργανωθεί και να παλέψει για ψωμί και δουλειά ενάντια στην ιμπεριαλιστική εξάρτηση που φέρνει πολέμους κι εξαθλίωση.

Η Λαϊκή Αντίσταση- Αριστερή Αντιιμπεριαλιστική Συνεργασία καλεί όλους τους εργαζόμενους, τους νέους στο αγώνα ενάντια των βάσεων στον τόπο μας. Στην ανάπτυξη ενός κινήματος; Ενάντια στον ιμπεριαλισμό, τον εθνικισμό και τον φασισμό που απειλούν να σύρουν τον λαό μας και τους άλλους λαούς στο σφαγείο άδικων πολέμων. Για να δυναμώσει η και η ενότητα των λαών ενάντια τους κοινούς εχθρούς τους.»

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση