Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ » Παγκόσμια Ημέρα Πρόληψης κατά του Καρκίνου του Μαστού
Παγκόσμια Ημέρα Πρόληψης κατά του Καρκίνου του Μαστού

Παγκόσμια Ημέρα Πρόληψης κατά του Καρκίνου του Μαστού

Παρουσίαση βιβλίου με τίτλο «α μιλήσουμε για το μαστό» θα πραγματοποιηθεί  τη  Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 17.00, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Ρήγα ου στο Βελεστίνο,  στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Πρόληψης κατά του Καρκίνου του Μαστού.

H πρόληψη και η έγκαιρη διάγνωση είναι το κλειδί στη μάχη ενάντια στον καρκίνο του μαστού». Με αφορμή την πρόληψης κατά του Καρκίνου του μαστού, το Υγείας του Δήμου Ρήγα ου  προσκαλεί στην παρουσίαση βιβλίου του χειρουργού Γιάννη Κωστή με τίτλο «α μιλήσουμε για το μαστό».

Διαβάζοντας αποσπάσματα του βιβλίου θα προσπαθήσουν να δώσουν το της πρόληψης. Οι προβληματισμοί του συγγραφέα θα  παρακινήσουν ώστε να δούν  την πραγματική αξία της πρόληψης από κάθε ρόλο που τυγχάνει να διαδραματίζουν.

Στο πάνελ των ομιλητών για το βιβλίο και τον συγγραφέα θα συμμετέχουν του Δήμου , επαγγελματίες υγείας των Κοινωνικών Δομών και του Κέντρου Υγείας Βελεστίνου.

Η 25η Οκτωβρίου είναι μία ημέρα που αφορά όλες τις , αφού είναι αφιερωμένη στον αγώνα τους ενάντια στον καρκίνο του μαστού. Μία ασθένεια που δεν είναι αθεράπευτη, ωστόσο η αντιμετώπισή της είναι άμεσα συνδεδεμένη με τον τακτικό προληπτικό έλεγχο.

Αυτό εξάλλου είναι και το αυτής της ημέρας, αλλά και ολόκληρου του Οκτώβρη, που είναι ο μήνας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού.

Το βιβλίο «Να μιλήσουμε για το μαστό» αποτελεί ένα χρήσιμο οδηγό για κάθε γυναίκα και κάθε επαγγελματία υγείας που στοχεύει στη διαμόρφωση υγειών συμπεριφορών και νέων πολιτικών σε σχέση με την υγεία και την πρόληψη .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση