Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ » Ολοκληρώθηκε η περισυλλογή εγκαταλελειμμένων οχημάτων στο Βελεστίνο
Ολοκληρώθηκε η περισυλλογή εγκαταλελειμμένων οχημάτων στο Βελεστίνο

Ολοκληρώθηκε η περισυλλογή εγκαταλελειμμένων οχημάτων στο Βελεστίνο

Ολοκληρώθηκε η διδικασία περισυλλογής εγκαταλελειμμένων οχημάτων στο Δήμου Ρήγα Φεραίου.

Η διαδικασία είχε ξεκινήσει τον Ιούλιο τηρουμένων των νόμιμων προθεσμιών και διαδικασιών. Συγκεκριμένα, είχε δοθεί προθεσμία 45 ημερών, όπως προβλέπεται, στους ιδιοκτήτες και με το πέρας αποσύρθηκαν είτε με φροντίδα των ιδίων είτε από εταιρεία περισυλλογής εγκαταλελειμμένων οχημάτων σε συνεννόηση και συνεργασία με τον δήμο και τους ιδιοκτήτες των οχημάτων.

Η ίδια διαδικασία θα ακολουθηθεί και μελλοντικά σε περίπτωση που υπάρξουν νέα .

Ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ και τοπικός Σύμβουλος της Κοινότητας υ, υπεύθυνος της διαδικασίας, Χρήστος Σπαθής ανέφερε: «Ολοκληρώθηκε με η διαδικασία της περισυλλογής του μεγαλύτερου όγκου των εγκαταλελειμμένων οχημάτων.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συνδημότες για την άριστη συνεργασία, καθώς οι περισσότεροι επέδειξαν συνέπεια και απέσυραν σε ιδιωτικό χώρο τα οχήματά τους.

Σίγουρα τη δεδομένη χρονική στιγμή υπάρχουν που κυκλοφορούν χωρίς να φέρουν τις απαραίτητες , καθώς και οχήματα τα οποία είναι σταθμευμένα σε συγκεκριμένα σημεία για μεγάλο χρονικό διάστημα και φέρουν .

Για τα εν λόγω έχει ενημερωθεί το Ρήγα Φεραίου προκειμένου να διενεργήσει τους απαραίτητους ελέγχους, καθώς είναι πέρα των αρμοδιοτήτων του δήμου.

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον δημοτικό σύμβουλο, Σταύρο Χατζή για την έμπρακτη βοήθεια και συμπαράσταση στην όλη διαδικασία».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση