Βρίσκεστε εδώ:  / ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ / Ολοκληρώθηκε η περισυλλογή εγκαταλελειμμένων οχημάτων στο Βελεστίνο
Ολοκληρώθηκε η περισυλλογή εγκαταλελειμμένων οχημάτων στο Βελεστίνο

Ολοκληρώθηκε η περισυλλογή εγκαταλελειμμένων οχημάτων στο Βελεστίνο

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία περισυλλογής εγκαταλελειμμένων οχημάτων στο Βελεστίνο Δήμου .

Η διαδικασία είχε ξεκινήσει τον Ιούλιο τηρουμένων των νόμιμων προθεσμιών και διαδικασιών. Συγκεκριμένα, είχε δοθεί 45 ημερών, όπως προβλέπεται, στους ιδιοκτήτες και με το πέρας αποσύρθηκαν είτε με των ιδίων είτε από εταιρεία περισυλλογής εγκαταλελειμμένων οχημάτων σε συνεννόηση και με τον δήμο και τους ιδιοκτήτες των οχημάτων.

Η ίδια διαδικασία θα ακολουθηθεί και μελλοντικά σε περίπτωση που υπάρξουν νέα οχήματα.

Ο πρόεδρος του και τοπικός Σύμβουλος της Κοινότητας Βελεστίνου, υπεύθυνος της διαδικασίας, Χρήστος Σπαθής ανέφερε: «Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η διαδικασία της περισυλλογής του μεγαλύτερου όγκου των εγκαταλελειμμένων οχημάτων.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συνδημότες για την άριστη , καθώς οι περισσότεροι επέδειξαν συνέπεια και απέσυραν σε ιδιωτικό χώρο τα οχήματά τους.

Σίγουρα τη δεδομένη χρονική στιγμή υπάρχουν οχήματα που κυκλοφορούν χωρίς να φέρουν τις απαραίτητες πινακίδες, καθώς και οχήματα τα οποία είναι σταθμευμένα σε συγκεκριμένα σημεία για μεγάλο χρονικό διάστημα και φέρουν πινακίδες.

Για τα εν λόγω έχει ενημερωθεί το .Τ. προκειμένου να διενεργήσει τους απαραίτητους ελέγχους, καθώς είναι πέρα των αρμοδιοτήτων του δήμου.

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον δημοτικό σύμβουλο, Σταύρο Χατζή για την έμπρακτη βοήθεια και συμπαράσταση στην όλη διαδικασία».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αλ. Τσίπρας στη ΔΕΘ: Νέα αρχή στην διακυβέρνηση της χώρας #ΑλΤσίπρας - https://t.co/kht46p6yBF -

  • Μνήμη Αγίων Μικρασίας #ΑγίουΧρυσοστόμουΣμύρνης - https://t.co/pwyAXlZs1Y -

  • Πτώση αλλοδαπής στη Σκόπελο και διακομιδή στο Νοσοκομείο Βόλου #ΑχιλλοπούλειοΝοσοκομείοΒόλου - https://t.co/C5FESbAEg3 -

"Αλιεύοντας" την είδηση