Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ » Ολοκληρώθηκε η δάση για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου Ρήγα Φεραίου
Ολοκληρώθηκε η δάση για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου Ρήγα Φεραίου

Ολοκληρώθηκε η δάση για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου Ρήγα Φεραίου

Μια δράση του ΚΕΠ Υγείας Δήμου Ρήγα ου σε συνεργασία με τους δρομείς του Κένταυρου Βόλου για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Ρήγα ου ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

Μια αθλητική δραστηριότητα με φιλανθρωπικό, πολιτιστικό και κοινωνικό χαρακτήρα . Οι συμμετέχοντες τρέχοντας ή περπατώντας σε διαφορετικές αποστάσεις και ταυτόχρονα φωτογραφίζοντας ότι άρεσε στον κάθε αθλητή -περιπατητή.

Η συντονίστρια κοινωνικής ς και προαγωγής της δημόσιας υγείας του Δήμου Ρήγα Φεραίου,  Αντωνία Χασιώτη δήλωσε: «Πλημμυρίσαμε με όμορφες εικόνες και χαρήκαμε για τις συμμετοχές σας. Ευχαριστούμε όλους για την ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου. Οι θα αναρτηθούν στα μέσα της εβδομάδας και θα ανακοινωθεί η καλύτερη. Η πρωτοβουλία είχε σκοπό να προτρέψει όλους σε ένα καλύτερο τρόπο ς κοντά στη φύση για καλύτερη σωματική και ψυχική υγεία. Η αποτύπωση των τοπίων που διανύσαμε ,οι ομορφιές της φύσης αποτελούν πάντα κίνητρο να φτάσουν και άλλοι μέχρι τα δικά μας περιπατητικά μονοπ . Όλο αυτό το εγχείρημα είχε έναν πολύ καλό σκοπό την αλληλεγγύη και την ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου μέσα από την πολυποίκιλη δράση !! Σας ευχαριστούμε όλους, θα σας περιμένουμε στις νέες δράσεις μας, πεζοπορίες που θα ξεκινήσουμε και πάλι. Οι πεζοπορίες που έχουν συνδιοργανωθεί μετά το σύμφωνο συνεργασίας του Κεπ υγείας με τον σύλλογο Δρομέων Κένταυρος Βόλου έχουν βρει πολλούς συνοδοιπόρους που ανυπομονούν μετά την άρση των μέτρων για τις νέες πεζοπορίες. Ο Δήμος μας έχει πολλές όμορφες διαδρομές που αξίζει να μας ακολουθήσετε».

Επίσης, αναφέρεται ότι στις 27 Ιουνίου 2021 θα πραγματοποιηθεί ο 14Ος Κερασιάς και θα περιλαμβάνει διαδρομές 20 χλμ και 6 χλμ στο πανέμορφο δάσος με οξυές, δρυς και καστανιές.

Στη δράση συμμετείχαν οι :

Ευάγγελος Τσαρούχας

Κώστας Τράτσας

Στέργιος Χύτας

Εύη Μοσχονησιώτη

Τάσος Κούφιος

Χάρης Ακρίβος

Θανάσης Παπαδόπουλος

Ηλίας Οικονόμου

Νίκος Πορταρίτης

Κώστας ουργιώτης

Τάσος Καλτσάς

Στέργιος Κουσκουρίδας

Σάκης Τιμπλαλέξης

Θανάσης Σκαμάγκας

Ζαχαρίας Βαλκανιώτης

Στέλιος Αχτσόγλου

Νικόλαος Σφακιανός

Μπάμπης καμάλιας

Κωνσταντίνα Γκαμάλια

Λάμπρος Κουρεμένος

Γεωργία Αϊστρατή

Φώτης Πετικόπουλος

Έρικ Βλάχος

Γιώργος Παπατόλιας

Νίκη Μουλά

Αντωνία Χασιώτη

Λένα Γκαμάλια

Γιάννης Γκαμάλιας

Παναγιώτης Ιατρού

Ανθή Μπαρμπουνάκη

Βαγγέλης Βουτσινάς

Σίσσυ Τσικρίκη

Παναγιώτης Εκίζογλου

Σάκης Καραγιάννης

Σοφία Μανώλη

Βαγγέλης Τζώρτζης

Σταύρος Βασιλειάδης

Παναγιώτης Παπαρρίζος

Αθηνά Βλάχου

Δέσποινα φά

Μαρία Σαλαγά

Κώστας Κυριαζής

Μιχάλης Κυριαζής

Γιώργος Καψάλας

Δημήτρης Σαμακοβλής

Στεφανία Σαμακοβλή

Κωνσταντίνα Ρούσσα

Γιώργος Κώστας

Κατερίνα Λιβογιάννη

Πολυχρόνη Γαρυφαλλιά

Χασιώτη Ευρυδίκη

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση