Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ » Ολοκληρώθηκε η ανακαίνιση Παιδικών Σταθμών Βελεστίνου & Ριζομύλου
Ολοκληρώθηκε η ανακαίνιση Παιδικών Σταθμών Βελεστίνου & Ριζομύλου

Ολοκληρώθηκε η ανακαίνιση Παιδικών Σταθμών Βελεστίνου & Ριζομύλου

 

 

Ολοκληρώθηκε η πλήρης νκαίνιση των εσωτερικών χώρων των παιδικών σταθμών Βελεστίνου και Ριζομύλου μέσω του προγράμματος «Σταθμοί Χαράς» του Α,  τηρώντας το χρονοδιάγραμμα που είχε ορισθεί για την ολοκλήρωση των εργασιών στο ακέραιο με καταληκτική τα .

Πλέον, οι παιδικοί έχουν αποκτήσει σύγχρονο υλικοτεχνικό εξοπλισμό προσαρμοσμένο πλήρως στις απαιτήσεις της εποχής δίνοντας τη δυνατότητα στα να αλληλοεπιδράσουν θετικά και δημιουργικά μέσα από τις θεματικές ενότητες που έχουν εγκατασταθεί στις αίθουσες των παιδικών.

Παράλληλα παρέχεται η δυνατότητα και στο εκπαιδευτικό προσωπικό να λειτουργήσει απερίσπαστα διαθέτοντας πλέον τα κατάλληλα εκπαιδευτικά μέσα στοχεύοντας στην διαπαιδαγώγηση, κοινωνικοποίηση και ψυχαγωγία των παιδιών.

Ο Πρόεδρος του ΠΔΔ Ρήγα Φεραίου, Χρήστος Σπαθής δήλωσε σχετικά : «Συνεχίζουμε καθημερινά να βελτιώνουμε τις εγκαταστάσεις και τις υπηρεσίες στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου μας εξασφαλίζοντας ένα ιδανικό περιβάλλον για τα . Το συγκεκριμένο πρόγραμμα υλοποιήθηκε ύστερα από τις προσπάθειες δύο ετών και εδώ θα ήθελα να ευχαριστήσω τόσο τους αρμόδιους του προγράμματος του Α, καθώς και την εξειδικευμένη ομάδα που διεκπεραίωσε το έργο, όσο επίσης και τον Πρόεδρο του ΔΣ,   ίκο Βουραζέρη για την ενημέρωση και άριστη συνεργασία για την ολοκλήρωση του συγκεκριμένου προγράμματος. Η εξέλιξη και ο εκσυγχρονισμός των παιδικών είναι συνεχής και οφείλουμε να συμπορευόμαστε για να προσφέρουμε το καλύτερο στα παιδιά».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση