Βρίσκεστε εδώ:  / ΘΕΑΤΡΟ / ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ / «Ο  Εξυπνάκιας» σε θεατρική παράσταση στην Κερασιά
«Ο  Εξυπνάκιας» σε θεατρική παράσταση στην Κερασιά

«Ο  Εξυπνάκιας» σε θεατρική παράσταση στην Κερασιά

Η δημοφιλής θεατρική παράσταση «Ο Εξυπνάκιας», των Νίκου Τσιφόρου και Πολύβιου Βασιλειάδη θα δοθεί την Τετάρτη 28 Αυγούστου 2019 και ώρα 20.00 στον προαύλιο χώρο του δημοτικού σχολείου Κερασιάς.

Την θεατρική παράσταση «Ο Εξυπνάκιας» θα αποδώσει η θεατρική ομάδα του  Πολιτιστικού Συλλόγου Βόλου «Διαδρομή».

Πρόκειται για μία αξιόλογη θεατρική παράσταση που θα χαρίσει γέλιο και  την οποία θα απολαύσουν όσοι παρευρεθούν την Τετάρτη 28 Αυγούστου 2019 και ώρα 20.00 στον προαύλιο χώρο του δημοτικού σχολείου Κερασιάς.

Η παράσταση εντάσσεται στο πλαίσιο των καλοκαιρινών εκδηλώσεων του δήμου Ρήγα Φεραίου σε συνεργασία με τον πολιτιστικό σύλλογο Βόλου «ΔΙΑΔΡΟΜΗ», τα μέλη του οποίου επιμελούνται καλλιτεχνικά το έργο που θα παρουσιαστεί.

Λίγα λόγια για το έργο

Πρόκειται για ένα ευρηματικό σενάριο (1966) , που παρά τις υποκριτικές υπερβολές και αφέλειες στις οποίες οδηγούσε ενίοτε τους ηθοποιούς, ήταν νευρώδες, με πολύ χιούμορ και έξυπνες ατάκες.

Η Τζούλια έχει σχέση με τον Μίλτο εδώ και πολλά χρόνια, αλλά κρατά τη σχέση της κρυφή από τον πατέρα της επειδή ο Μίλτος δεν έχει δουλειά και φοβάται πως ο πατέρας της, Σωκράτης, θα τον απορρίψει.

Ο Σωκράτης, έξαλλος με τους «έξυπνους «υπαλλήλους» του, που του δημιουργούν διαρκώς προβλήματα, αναζητά έναν «βλάκα» για τη δουλειά του.

Ο Βασίλης θα του βρει έναν βλάκα, τον Μίλτο, ο οποίος θα γίνει απαραίτητος στον Σωκράτη.

Ο Μίλτος, υποδυόμενος τον αφελή, ένας νεαρός άνδρας καταφέρνει να βρει δουλειά στην εταιρία του πατέρα της αγαπημένης του.

Απώτερος στόχος του είναι να κερδίσει την εύνοιά του και να καταφέρει να παντρευτεί την κόρη του.

Η συνέχεια επί της σκηνής…

Καλλιτεχνική επιμέλεια σκηνικών: Μαρία Τριανταφύλλου

Επιμέλεια αφίσας: Βίκυ Δημητρίου.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Η κρίσιμη αλυσίδα της ειδικής εκπαίδευσης: «Αξιολόγηση, λήψη διδακτικών αποφάσεων, αποτελεσματικές παρεμβάσεις»… - https://t.co/arppbXdAig -

  • Πανελλήνια Ενημέρωση για την καύση σκουπιδιών - https://t.co/kIaE7NPVBo -

  • Στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου ο Ανδρέας Κεχαγιάς στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα - https://t.co/uYzjVOctQ0 -

"Αλιεύοντας" την είδηση