Βρίσκεστε εδώ:  / ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ / Ο Δημ. Παλληκάρης πέμπτος αντιδήμαρχος στον Δήμο Ρήγα Φεραίου
Ο Δημ. Παλληκάρης πέμπτος αντιδήμαρχος στον Δήμο Ρήγα Φεραίου

Ο Δημ. Παλληκάρης πέμπτος αντιδήμαρχος στον Δήμο Ρήγα Φεραίου

 

Ο δήμαρχος , Δημήτριος Νασίκας αποφασίζει τον ορισμό του Δημητρίου Παλληκάρη του Βάϊου, δημοτικού συμβούλου της πλειοψηφίας, ως άμισθο αντιδήμαρχο, από 1-7-2020 έως 31-12-2023.

Ο κ. Παλληκάρης θα έχει τις αρμοδιότητες: Την εποπτεία και τον συντονισμό όλων των δράσεων που αφορούν στην του Δήμου. Συγκεκριμένα την , ετοιμότητα, αντιμετώπιση και αποκατάσταση των καταστροφών που συμβαίνουν στην περιοχή του Δήμου, με τις αρμοδιότητες, όπως περιγράφονται στον Ο.Ε.Υ του Δήμου.

Εξουσιοδοτείται ο κ. Παλληκάρης για την έκδοση και υπογραφή αποφάσεων, εγγράφων, δικαιολογητικών και πράξεων που σχετίζονται με τις πιο πάνω ανατιθέμενες αρμοδιότητες.

Όταν ο απουσιάζει ή κωλύεται, τα καθήκοντά του ασκεί ο δήμαρχος.

Ο δήμαρχος , ευχήθηκε στον αντιδήμαρχο που ορίστηκε, “καλή δύναμη στη συνέχιση των καθηκόντων του” και δήλωσε ότι θα σταθεί δίπλα του στο που θα επιτελέσει προς όφελος του Δήμου και των δημοτών.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Παλληκάρης έως και σήμερα ήταν εντεταλμένος σύμβουλος πολιτικής προστασίας με γνώση και εμπειρία στον συγκεκριμένο τομέα.

Από την πλευρά του ο ορισθείς , ευχαρίστησε τον δήμαρχο για την εμπιστοσύνη που επέδειξε στο πρόσωπό του και τόνισε ότι θα εκπληρώσει με αίσθημα ευθύνης και συνέπειας τα καθήκοντά του.
 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Πολύ καλή παρουσία του τμήματος κολύμβησης της Νίκης Βόλου #τμήμακολύμβησηςΓΣΒΗΝΙΚΗ - https://t.co/PpYKMsII8i -

  • Λαμπρός ο εορτασμός της Πεντηκοστής στον Βόλο #ΚυριακήτηςΠεντηκοστής - https://t.co/RGwFG4M88L -

  • Αρτοκλασία στη Μηλίνα στη μνήμη αποδημησάντων δημοσιογράφων #μνήμηαποδημησάντωνδημοσιογράφων - https://t.co/YAWOekDulj -

"Αλιεύοντας" την είδηση