Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ » Ο Δημ. Παλληκάρης πέμπτος αντιδήμαρχος στον Δήμο Ρήγα Φεραίου
Ο Δημ. Παλληκάρης πέμπτος αντιδήμαρχος στον Δήμο Ρήγα Φεραίου

Ο Δημ. Παλληκάρης πέμπτος αντιδήμαρχος στον Δήμο Ρήγα Φεραίου

 

Ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου, Δημήτριος αποφασίζει τον ορισμό του Δημητρίου Παλληκάρη του Βάϊου, δημοτικού συμβούλου της πλειοψηφίας, ως άμισθο αντιδήμαρχο, από 1-7-2020 έως 31-12-2023.

Ο κ. Παλληκάρης θα έχει τις αρμοδιότητες: Την και τον συντονισμό όλων των δράσεων που αφορούν στην πολιτική προστασία του Δήμου. Συγκεκριμένα την πρόληψη, ετοιμότητα, αντιμετώπιση και αποκατάσταση των καταστροφών που συμβαίνουν στην περιοχή του Δήμου, με τις αρμοδιότητες, όπως περιγράφονται στον Ο.Ε.Υ του Δήμου.

Εξουσιοδοτείται ο κ. Παλληκάρης για την έκδοση και υπογραφή αποφάσεων, εγγράφων, δικαιολογητικών και πράξεων που σχετίζονται με τις πιο πάνω ανατιθέμενες αρμοδιότητες.

Όταν ο αντιδήμαρχος απουσιάζει ή κωλύεται, τα καθήκοντά του ασκεί ο δήμαρχος.

Ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου,Δημήτρης Νασίκας ευχήθηκε στον αντιδήμαρχο που ορίστηκε, “καλή δύναμη στη συνέχιση των καθηκόντων του” και δήλωσε ότι θα σταθεί δίπλα του στο έργο που θα επιτελέσει προς όφελος του Δήμου και των δημοτών.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Παλληκάρης έως και σήμερα ήταν εντεταλμένος σύμβουλος πολιτικής προστασίας με γνώση και εμπειρία στον συγκεκριμένο τομέα.

Από την πλευρά του ο ορισθείς αντιδήμαρχος, ευχαρίστησε τον δήμαρχο για την εμπιστοσύνη που επέδειξε στο πρόσωπό του και τόνισε ότι θα εκπληρώσει με αίσθημα ευθύνης και συνέπειας τα καθήκοντά του.
 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση