Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ » Ο Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος στο Βελεστίνο
Ο Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος στο Βελεστίνο

Ο Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος στο Βελεστίνο

Στο Βελεστίνο βρέθηκε σήμερ, 27.07.2020, ο βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία , όπου πραγματοποίησε συνάντηση με τον δήμαρχο Ρήγα Φεραίου  Δημήτρη ασίκα.

Στη συνάντηση συμμετείχαν και ο περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε. Μαγνησίας της παράταξης “Η Θεσσαλία στην καρδιά μας”  Γεώργιος Ζώγας, ο Οικονομικών Υπηρεσιών – Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης  Χρήστος Παπαρούνας, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ρήγα Φεραίου Γεώργιος Παπαδάμ, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΡΦ Ιωάννης Κορώνας και ο εκπρόσωπος των παραγωγικών φορέων της περιοχής Χαράλαμπος Αραμπατζής.

Επίκεντρο της συζήτησης με το Δήμαρχο Ρήγα Φεραίου αποτέλεσαν τα κενά του Δήμου σε προσωπικό στις τεχνικές, οικονομικές και διοικητικές υπηρεσίες, ενώ κρίσιμες είναι και οι στις υπηρεσίες πρασίνου και καθαριότητας που, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. ασίκας, κάνουν το Δήμο να προσπαθεί διαρκώς «με σφιγμένο στομάχι» να αντεπεξέλθει στην απαιτητική καθημερινότητα μιας περιοχής με 15.000 κατοίκους.

Αναλυτικά συζητήθηκαν ακόμα τα έργα του προγράμματος «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ» του ΣΥΡΙΖΑ που έδωσε στο Δήμο Ρήγα Φεραίου χρηματοδοτήσεις 19 εκατ. Ευρώ με το Βουλευτή να ενημερώνεται για την εξέλιξη των έργων μεταξύ των οποίων το στο Στεφανοβίκειο, το έργο αποχέτευσης Αερινού – Αγ. Γεωργίου, την Ανάπλαση του Σταδίου Βελεστίνου, τη ράμπα ΑΜΕΑ στο Καμάρι και τις .

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις του Δήμου Ρήγα Φεραίου σχετικά με τα εμβληματικά έργα στο πλαίσιο του προγραμματισμού των δράσεων για την επέτειο των 200 ετών από την για τη δημιουργία ενεργειακής κοινότητας και του Κέντρου Τεκμηρίωσης «ΡΗΓΑΣ ΒΕΛΕΣΤΙΝΛΗΣ» τονίζοντας τη σημασία της ενεργειακής αυτονομίας και την ανάγκη δημιουργίας χώρων αναψυχής και επισκεψιμότητας στον Δήμο Ρήγα Φεραίου.

Επιπλέον, επισημάνθηκαν τα σημαντικά ζητήματα της δημιουργίας του Κλειστού Γυμναστηρίου Βελεστίνου και του νέου Δημαρχείου που θα στεγάσει επαρκώς και καταλλήλως τις υπηρεσίες του Δήμου Ρήγα Φεραίου δεδομένου ότι δεν είναι δυνατό να γίνουν επεκτάσεις και ουσιαστικές βελτιώσεις στο υφιστάμενο κτίριο.

Τέλος, ο κ. Μεϊκόπουλος και ο κ. Ζώγας μίλησαν για θέματα εσωτερικής και αγροτικής οδοποιίας, αλλά και περιβαλλοντικά θέματα της περιοχής.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση