Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ » Νέο μήνυμα προς τους δημότες Ρήγα Φεραίου να μείνουν σπίτι
Νέο μήνυμα προς τους δημότες Ρήγα Φεραίου να μείνουν σπίτι

Νέο μήνυμα προς τους δημότες Ρήγα Φεραίου να μείνουν σπίτι

Με αυτό το μήνυμα του Δήμου και πάλι καλούν τους δημότες  να αποφεύγουν τις ,  περιορίζοντας τις δυνατότητες διασποράς του covid, μένοντας ασφαλείς και υγιείς στο σπίτι τους .

Σκοπός της υπηρεσίας  είναι να αποφεύγονται οι και να επιλύονται ζητήματα της καθημερινότητας και απευθύνεται:
• Σε ηλικιωμένα άτομα άνω των 67 ετών
• Α .Μ.Ε.Α
• Σε άτομα με χρόνια νοσήματα και ευπαθείς ομάδες που δεν πρέπει να μετακινηθούν .
Οι εργαζόμενοι του βοήθεια στο σπίτι και των κοινωνικών δομών θα βοηθήσουν τους ηλικιωμένους και όσους ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες και χρήζουν φροντίδας και εξυπηρέτησης.
Μπορούν να φροντίζουν για σας :
• Την συνταγογράφηση των φαρμάκων και ταυτόχρονα την αγορά και την σε όσους είναι απαραίτητο
• την αγορά και ειδών πρώτης ανάγκης
• Ψυχολογική υποστήριξη
• Διεκ λογαριασμών

ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΜΕΣ

Μπορείτε να επικοινωνείτε 2425023794 ή στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου vsspiti@yahoo.gr

Στην ίδια γραμμή υπάρχει και ψυχολογική υποστήριξη.

νωστοποιήστε με κάθε πρόσφορο τρόπο σε φίλους, συγγενείς, γνωστούς τη δυνατότητα εξυπηρέτησής τους από το βοήθεια στο σπίτι και συνολικά από τις κοινωνικές δομές του Δήμου . Προστατεύσουμε τις ευπαθείς ομάδες προτρέποντας για την τήρηση των μέτρων.
Είναι σημαντικό για την αντιμετώπιση του ιού και του περιορισμού του να μείνουμε σπίτι. Ας μείνουμε όλοι ενωμένοι και συνεπείς ώστε να βγούμε νικητές.

 

Κάλεσμα ενίσχυσης του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Ρήγα Φεραίου ενόψει Χριστουγέννων

Το του Δήμου Ρήγα Φεραίου, αποτελεί, πλέον, μία από τις βασικές δομές αλληλεγγύης και προσφοράς στις οικονομικά αδύναμες οικογένειες του Δήμου μας. Αυτά τα Χριστούγεννα ας κάνουμε όλοι μια προσπάθεια για να μη λείψει τίποτα από το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι των συνδημοτών μας που έχουν ανάγκη, στηρίζοντας τόσο τις οικογένειες που βρίσκονται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση όσο και μοναχικά ηλικιωμένα άτομα.
Μέλημα όλων μας θα πρέπει να είναι η έμπρακτη βοήθεια των ευάλωτων ατόμων και ομάδων καθώς, η οικονομική κρίση δεν κάνει διακρίσεις! Οι κοινωνικές δομές, μαζί με το , αποτελούν τον συνδετικό κρίκο ανθρωπιάς. Είναι εκείνες που μπορούν να ιχνηλατήσουν τις ευάλωτες ομάδες, να τις προσεγγίσουν και όλοι μαζί με πνεύμα αλληλεγγύης και προσφοράς να καταφέρουμε να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας.
Σας καλούμε να προσφέρετε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, βασικά είδη διατροφής (ελαιόλαδο, γάλα εβαπορέ, ρύζι, κονσέρβες, ζάχαρη, σάλτσα ντομάτας, , φρυγανιές, ζυμαρικά, μπισκότα, δημητριακά, αλεύρι κλπ) χαρτικά, απορρυπαντικά, είδη προσωπικής υγιεινής, αλλά ακόμη και Χριστουγεννιάτικες λιχουδιές για τα μικρά παιδιά. Η κάθε προσφορά είναι σημαντική για μας !!
Η πόρτα του Κοινωνικού Παντοπωλείου είναι ανοιχτή για κάθε συνάνθρωπο μας που βιώνει έντονα τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης και αδυνατεί να ανταπεξέλθει στις ανάγκες της καθημερινότητας. Πέρσι μας κάνατε να νοιώσουμε με τις συνεχείς προσφορές σας, έντονα την αλληλεγγύη που υπάρχει για τον συνάνθρωπο. Περιμένουμε και φέτος την ανάλογη ανταπόκριση από σας.
Η έδρα του κοινωνικού παντοπωλείου είναι στο Βελεστίνο έναντι πλατείας ρολογιού. Μιλήστε με τους εργαζόμενους του βοήθεια στο σπίτι, λόγω των μέτρων επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ 2425023794.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση