Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ » Νεκρός Βολιώτης κυνηγός στο Βένετο
Νεκρός Βολιώτης κυνηγός στο Βένετο

Νεκρός Βολιώτης κυνηγός στο Βένετο

 

Νεκρός βρέθηκε πριν λίγη ώρα 67χρονος κυνηγός στην  διασταύρωση  Βενέτου προς , σε δύσβατη περιοχή.

Ο άτυχος άνδρας πήγε χθες μόνος του νωρίς το πρωί για στην περιοχή έχοντας και σκυλιά μαζί του στο όχημα αλλά και στο .

Χθες αργά το μεσημέρι, η σύζυγός του ανησύχησε που δεν επέστρεψε και ενημέρωσε την Αστυνομία, η οποία με τη σειρά της ενημέρωσε την Πυροσβεστική και ξεκίνησαν έρευνες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε από φίλους του κυνηγούς, μεταξύ των οποίων και ο κουμπάρος του σε δύσβατη περιοχή περίπου ένα χιλιόμετρο από τη διασταύρωση Βενέτου – Κεραμιδίου και λίγο μετά τις 10.30 το πρωί ενημερώθηκε από την Αστυνομία η Πυροσβεστική Υπηρεσία της Β' Βιομηχανικής Περιοχής, άνδρες της οποίας πηγαίνουν στο σημείο για να ανασύρουν τη σορό του 67χρονου.

Χθες αργά το μεσημέρι, οι οικείοι του ανησύχησαν κι ενημέρωσαν την Αστυνομία, η οποία με τη σειρά της ενημέρωσε την Πυροσβεστική και ξεκίνησαν έρευνες, ενώ ειδοποιήθηκε και κλιμάκιο της ΕΜΑΚ από τη Λάρισα.

Σήμερα το πρωί, , εντόπισαν το όχημα του άτυχου κυνηγού και μετά από λίγη ώρα εντόπισαν και τον ίδιο νεκρό, σε δύσβατη περιοχή περίπου ένα χιλιόμετρο από τη διασταύρωση Βενέτου – Κεραμιδίου.

Ο άτυχος κυνηγός έχασε τη του  από και το άψυχο σώμα του  ήταν σε στάση μπρούμυτα μαζί με το τουφέκι του, ενώ στήθηκε επιχείρηση για να ανασυρθεί.

Συγκεκριμένα,ο  67χρονος βρέθηκε νεκρός, στις 12.30 το μεσημέρι, στην ευρύτερη περιοχή μεταξύ Βένετου και πριν το , από παρέα κυνηγών φίλων του που γνώριζαν τα σημεία που πήγαινε, μεταξύ ων οποίων βρισκόταν και ο κουμπάρος του.

Ο άτυχος κυνηγός βρέθηκε πεσμένος μπρούμυτα σε περιοχή με θάμνους και φυτά και μάλιστα έφερε χτύπημα στο πρόσωπο, πιθανόν από την απότομη του.

Στο σημείο των ερευνών βρέθηκα και ο σύζυγος του άτυχου κυνηγού, που όμως, δεν την άφησαν να πλησιάσει το σημείο που βρέθηκε.

Η αποκλείστηκε, ενώ παραγγέλθηκε νεκροψία – νεκροτομή.

Πρόκειται για τον Ζαχαρία Μωδέα, μέλος εν   της  κυνηγετικής οικογένειας, ο οποίος είχε διατελέσει πρόεδρος και επί σειρά ετών μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κυνηγετικού συλλόγου  Βόλου,  αφήνοντας τη σφραγίδα και το στίγμα του στο δύσκολο και σημαντικό έργο του συλλόγου.
Το Διοικητικό Συμβούλιο εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη και οδύνη του για τον πρόωρο και άδικο θάνατό του στην οικογένειά του.

 

 

 

 

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση