Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ » Νεκρή γυναίκα οδηγός από εκτροπή Ι.Χ. στο δρόμο Βελεστίνου- Κοκκίνας
Νεκρή γυναίκα οδηγός από εκτροπή Ι.Χ. στο δρόμο Βελεστίνου- Κοκκίνας

Νεκρή γυναίκα οδηγός από εκτροπή Ι.Χ. στο δρόμο Βελεστίνου- Κοκκίνας

Τργικό τέλος επιφύλξε η μοίρα σε μια 44χρονη γυναίκα, από το Ναύπλιο, που ενώ κατευθυνόταν με το αυτοκίνητό της στο δρόμος Κοκκίνας – Βελεστίνου, με τα δύο της ανήλικα παιδιά, εξετράπη της πορείας της και κατέληξε σε χωράφι δίπλα στο δρόμο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί βαρύτατα και στη συνέχει να υποκύψει. Ευτυχώς τα παιδιά της 9 ετών αγόρι και 12 κορίτσι, είναι καλά στην τους και γλίτωσαν με μώλωπες.

Το κατευθυνόταν από Βελεστίνο προς Κοκκίνα, στο Δήμο Ρήγα ου και, κάτω από άγνωστες συνθήκες βγήκε από το δρόμο και κατέληξε σε χωράφι.

Περαστικοί που αντιλήφθησαν τι έγινε ενημέρωσαν την Αστυνομία και αστυνομικοί του Α.Τ. Βελεστίνου έψαχναν για αρκετή ώρα για να εντοπίσουν το .

Τελικά το αυτοκίνητο εντοπίστηκε μετά από αρκετή ώρα, ενημερώθηκε το Κέντρο Υγείας Βελεστίνου που έστειλε ασθενοφόρο στο σημείο, για να παραλάβει την βαρύτατα τραυματισμένη και τα δυό της παιδιά. 9 χρονών το αγόρι και 12 το κορίτσι.

Η άτυχη γυναίκα, δεν άντεξε και υπέκυψε στα τραύματά της, ενώ τα παιδιά, που έφεραν μώλωπες, είναι καλά στην τους και μεταφέρθηκαν προληπτικά στο για εξετάσεις.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η άτυχη γυναίκα είναι δημότης Ναυπλίου και βρισκόταν στην περιοχή για διακοπές. Κατευθυνόμενη προς Αθήνα, είχε υλικών ζημιών με άλλο αυτοκίνητο στον κόμβο Μικροθηβών και, αφού αντάλλαξαν στοιχεία με τον άλλο οδηγό, η γυναίκα συνέχισε την πορεία της, αλλά αντί να βγει στην ΠΑΘΕ βγήκε στο δρόμο Κοκκίνας – Βελεστίνου, όπου συνέβη το μοιραίο.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση