Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ » Νεκρή γυναίκα οδηγός από εκτροπή Ι.Χ. στο δρόμο Βελεστίνου- Κοκκίνας
Νεκρή γυναίκα οδηγός από εκτροπή Ι.Χ. στο δρόμο Βελεστίνου- Κοκκίνας

Νεκρή γυναίκα οδηγός από εκτροπή Ι.Χ. στο δρόμο Βελεστίνου- Κοκκίνας

Τραγικό τέλος επιφύλαξε η μοίρα σε μια 44χρονη γυναίκα, από το αύπλιο, που ενώ κατευθυνόταν με το αυτοκίνητό της στο Κοκκίνας – Βελεστίνου, με τα δύο της ανήλικα παιδιά, εξετράπη της πορείας της και καξε σε χωράφι δίπλα στο δρόμο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί βαρύτατα και στη συνέχει να υποκύψει. Ευτυχώς τα παιδιά της 9 ετών αγόρι και 12 κορίτσι, είναι καλά στην υγεία τους και γλίτωσαν με μώλωπες.

Το αυτοκίνητο κατευθυνόταν από Βελεστίνο προς Κοκκίνα, στο Δήμο και, κάτω από άγνωστες συνθήκες βγήκε από το δρόμο και κατέληξε σε χωράφι.

Περαστικοί που αντιλήφθησαν τι έγινε ενημέρωσαν την Αστυνομία και αστυ του Α.Τ. Βελεστίνου έψαχναν για αρκετή ώρα για να εντοπίσουν το αυτοκίνητο.

Τελικά το αυτοκίνητο εντοπίστηκε μετά από αρκετή ώρα, ενημερώθηκε το που έστειλε ασθενοφόρο στο σημείο, για να παραλάβει την βαρύτατα τραυματισμένη και τα δυό της παιδιά. 9 χρονών το αγόρι και 12 το κορίτσι.

Η άτυχη γυναίκα, δεν άντεξε και υπέκυψε στα τραύματά της, ενώ τα παιδιά, που έφεραν μώλωπες, είναι καλά στην υγεία τους και μεταφέρθηκαν προληπτικά στο οσοκομείο για εξετάσεις.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η άτυχη γυναίκα είναι δημότης Ναυπλίου και βρισκόταν στην περιοχή για . Κατευθυνόμενη προς , είχε ατύχημα υλικών ζημιών με άλλο αυτοκίνητο στον κόμβο Μικροθηβών και, αφού αντάλλαξαν στοιχεία με τον άλλο οδηγό, η γυναίκα συνέχισε την πορεία της, αλλά αντί να βγει στην ΠΑΘΕ βγήκε στο δρόμο Κοκκίνας – Βελεστίνου, όπου συνέβη το μοιραίο.

"Αλιεύοντας" την είδηση