Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ » Νέα κερκίδα 160 θέσεων αποκτά το γήπεδο Στεφανοβικείου  
Νέα κερκίδα 160 θέσεων αποκτά το γήπεδο Στεφανοβικείου   

Νέα κερκίδα 160 θέσεων αποκτά το γήπεδο Στεφανοβικείου  

Νέ κερκίδ χωρητικότητας 160 θεατών αποκτά το του Δήμου Ρήγα Φεραίου,  στο πλαίσιο των εργασιών αναβάθμισης των αθλητικών εγκαταστάσεων που πραγματοποιεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας στην Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας.

Ο υπέγραψε τη σύμβαση του έργου προϋπολογισμού 20.000 ευρώ.

«Σε συν με την αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα και το Δήμο Ρήγα Φεραίου, εκσυγχρονίζουμε τις αθλητικές εγκαταστάσεις προκειμένου να είναι λειτουργικές για τους αθλούμενους και τους πολίτες.

Με την καθημερινή  συν μας με τις τοπικές κοινωνίες, που γνωρίζουν καλύτερα από όλους τις προτεραιότητες,  προχωράμε σε έργα στα οποία διεισδύουν οι επιθυμίες των πολιτών» τόνισε σε δήλωσή του ο .

Η κερκίδα θα αποτελείται σχεδόν καθ' ολοκληρία από μεταλλικά στοιχεία και θα είναι εξ ολοκλήρου γαλβανισμένη εν θερμώ. Θα φέρει δε πλαστικά καθίσματα επί κάθε σειράς φατνωμάτων.

Τόσο ενδιάμεσα στα καθίσματα όσο και στις άκρες του ανωτέρω δια θα υπάρχουν τέσσερις διάδρομοι – κλιμακοστάσια, πλάτους 1,0 μ., τα οποία θα ικανοποιούν τις ανάγκες προσπέλασης τόσο στο κύριο μέρος της κατασκευής όσο και σε κάθε επί μέρους τμήμα της.

Περιμετρικά της συνολικής κατασκευής (διάδρομος, πλαϊνά μέρη κερκίδας και οπίσθια πλευρά της) θα υπάρχει κατασκευή προστατευτικού κιγκλιδώματος ύψους 1,10 μ.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση