Βρίσκεστε εδώ:  / ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ / Νέα κερκίδα 160 θέσεων αποκτά το γήπεδο Στεφανοβικείου  
Νέα κερκίδα 160 θέσεων αποκτά το γήπεδο Στεφανοβικείου   

Νέα κερκίδα 160 θέσεων αποκτά το γήπεδο Στεφανοβικείου  

Νέα κερκίδα χωρητικότητας 160 θεατών αποκτά το Στεφανοβικείου του Δήμου Ρήγα Φεραίου,  στο πλαίσιο των εργασιών αναβάθμισης των αθλητικών εγκαταστάσεων που πραγματοποιεί η Θεσσαλίας στην Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας.

Ο Θεσσαλίας Κώστας υπέγραψε τη σύμβαση του έργου προϋπολογισμού 20.000 ευρώ.

«Σε με την αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων και το Δήμο Ρήγα Φεραίου, εκσυγχρονίζουμε τις αθλητικές εγκαταστάσεις προκειμένου να είναι λειτουργικές για τους αθλούμενους και τους .

Με την καθημερινή  μας με τις τοπικές κοινωνίες, που γνωρίζουν καλύτερα από όλους τις προτεραιότητες,  προχωράμε σε έργα στα οποία διεισδύουν οι επιθυμίες των πολιτών» τόνισε σε δήλωσή του ο Κώστας .

Η κερκίδα θα αποτελείται σχεδόν καθ’ ολοκληρία από μεταλλικά στοιχεία και θα είναι εξ ολοκλήρου γαλβανισμένη εν θερμώ. Θα φέρει δε πλαστικά καθίσματα επί κάθε σειράς φατνωμάτων.

Τόσο ενδιάμεσα στα καθίσματα όσο και στις άκρες του ανωτέρω διαδρόμου θα υπάρχουν τέσσερις διάδρομοι – κλιμακοστάσια, πλάτους 1,0 μ., τα οποία θα ικανοποιούν τις ανάγκες προσπέλασης τόσο στο κύριο μέρος της κατασκευής όσο και σε κάθε επί μέρους τμήμα της.

Περιμετρικά της συνολικής κατασκευής (διάδρομος, πλαϊνά μέρη κερκίδας και οπίσθια πλευρά της) θα υπάρχει κατασκευή προστατευτικού κιγκλιδώματος ύψους 1,10 μ.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο 2ο ΕΠΑΛ Βόλου (Εσπερινό) #2οΕΠΑΛΒόλουΕσπερινό - https://t.co/7xakhftsfo -

  • Οι μετρήσεις του Σταθμού του Υπουργείου Περιβάλλοντος για την ποιότητα της ατμόσφαιρας στο Βόλο… - https://t.co/bJmmFvYWED -

  • Εντυπωσίασαν σε αγώνες οι αθλητές του ΣΔΥ Βόλου #ΣΔΥΒόλου - https://t.co/J2kMlTQVcF -

"Αλιεύοντας" την είδηση