Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ » Μήνυμα κοινωνικής αλληλεγγύης στο Δήμο Ρήγα Φεραίου
Μήνυμα κοινωνικής αλληλεγγύης στο Δήμο Ρήγα Φεραίου

Μήνυμα κοινωνικής αλληλεγγύης στο Δήμο Ρήγα Φεραίου

Μεγάλη Ανταπόκριση στην χριστουγεννιάτικη γιορτή

Μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου του δήμου Ρήγα ου στην χριστουγεννιάτικη εκδήλωση κοινωνικής ς «Χοροί και Δρώμενα για τη Ζωή, το Χαμόγελο και την Ελπίδα» στο Πνευματικό κέντρο του Βελεστίνου την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019 συνεισφέροντας οικονομικά για τη συγκέντρωση τροφίμων προς ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου.

Συμμετείχαν όλοι οι πολιτιστικοί φορείς του δήμου, παρουσιάζοντας παραδοσιακούς χορούς, χριστουγεννιάτικα τραγούδια, , αναβίωση εθίμων και χριστουγεννιάτικα δρώμενα «χαρίζοντας» μια ξεχωριστή εορταστική βραδιά και στέλνοντας παράλληλα το μήνυμα της αλληλεγγύης και της προσφοράς προς τον συνάνθρωπο.

Τις επόμενες ημέρες θα διανεμηθούν τα είδη που συγκεντρώθηκαν, μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου, σε άπορες οικογένειες και αναξιοπαθούντες πολίτες του Δήμου.

Οι σύλλογοι που συμμετείχαν στην εκδήλωση και απέδωσαν υπέροχα τα μουσικοχορευτικά δρώμενα ήταν: η Πολιτιστική Εστία Μικρασιατών και Ποντίων Βελεστίνου «Αλύτρωτες Πατρίδες», ο Περιβολιωτών Ν. Μαγνησίας, ο Πολιτιστικός και Περιβαλλοντικός Αερινού, ο Πολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Κεραμιδίου, ο Πολιτιστικός Αθλητικός Σύλλογος Ριζομύλου «Η ΔΙΑΠΛΑΣΗ», ο Σύλλογος «Φίλοι Νέων Φερών», ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καναλίων «Ο ΗΤΑΥΡΟΣ», ο Μορφωτικός Αθλητικός Σύλλογος Στεφανοβικείου «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», ο Σύλλογος Γυναικών Βελεστίνου «» και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βελεστίνου «Ο Άγιος Αθανάσιος».

Ο δήμαρχος Ρήγα ου επικρότησε το πνεύμα αλληλεγγύης των δημοτών και ευχήθηκε σε όλους «Καλά Χριστούγεννα» κι «ευτυχισμένο νέος έτος», ενώ ευχές και συγχαρητήρια στους συμμετέχοντες για τη πολύτιμη προσπάθεια ενίσχυσης των συνδημοτών  μοίρασε και ο αντιδήμαρχος Νικόλαος Πρίντζος.

Στην εορταστική εκδήλωση συμμετείχαν ο , Δημήτρης Νασίκας, η πρώην υφυπουργός Μαρίνα Χρυσοβελώνη, ο πρώην θεματικός , Γεώργιος Καλτσογιάννης, οι αντιδήμαρχοι Νικ. Πρίντζος και Ιωάννης Παπαϊωάννου, ο πρόεδρος του Δ.Σ. Γεώργιος Παπαδάμ, οι δημοτικοί σύμβουλοι, Ιωάννης Κουβάτας, Νικ. Βουραζέρης, Απόστολος Παπατόλιας, ο πρόεδρος της Κοινότητας Βελεστίνου, Γιώργος Παπατόλιας, ο πρόεδρος ΝΠΔΔ Ρήγα Φεραίου, Χρήστος Σπαθής, ο τοπικός σύμβουλος Βελεστίνου, Χρήστος Κολοκοτρώνης και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων.

Ήταν μια επιτυχής συνδιοργάνωση του Δήμου Ρήγα Φεραίου και τοπικών πολιτιστικών συλλόγων για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση