Βρίσκεστε εδώ:  / ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ / Μήνυμα κοινωνικής αλληλεγγύης στο Δήμο Ρήγα Φεραίου
Μήνυμα κοινωνικής αλληλεγγύης στο Δήμο Ρήγα Φεραίου

Μήνυμα κοινωνικής αλληλεγγύης στο Δήμο Ρήγα Φεραίου

Μεγάλη Ανταπόκριση στην χριστουγεννιάτικη γιορτή

Μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου του δήμου στην χριστουγεννιάτικη εκδήλωση κοινωνικής αλληλεγγύης «Χοροί και Δρώμενα για τη Ζωή, το Χαμόγελο και την Ελπίδα» Πνευματικό κέντρο του Βελεστίνου την Κυριακή 2019 συνεισφέροντας οικονομικά για τη συγκέντρωση τροφίμων προς ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου.

Συμμετείχαν όλοι οι πολιτιστικοί φορείς του δήμου, παρουσιάζοντας παραδοσιακούς χορούς, χριστουγεννιάτικα τραγούδια, κάλαντα, αναβίωση εθίμων και χριστουγεννιάτικα δρώμενα «χαρίζοντας» μια ξεχωριστή εορταστική βραδιά και στέλνοντας παράλληλα το της αλληλεγγύης και της προσφοράς προς τον συνάνθρωπο.

Τις επόμενες ημέρες θα διανεμηθούν τα είδη που συγκεντρώθηκαν, μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου, σε άπορες οικογένειες και αναξιοπαθούντες του Δήμου.

Οι που συμμετείχαν στην εκδήλωση και απέδωσαν υπέροχα τα μουσικοχορευτικά δρώμενα ήταν: η Πολιτιστική Εστία Μικρασιατών και Ποντίων Βελεστίνου «Αλύτρωτες Πατρίδες», ο Σύλλογος Περιβολιωτών Ν. Μαγνησίας, ο Πολιτιστικός και Περιβαλλοντικός Σύλλογος Αερινού, ο Πολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Κεραμιδίου, ο Πολιτιστικός Αθλητικός Σύλλογος Ριζομύλου «Η ΔΙΑΠΛΑΣΗ», ο Σύλλογος «Φίλοι Νέων Αγίου Γεωργίου Φερών», ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καναλίων «Ο ΗΤΑΥΡΟΣ», ο Μορφωτικός Αθλητικός Σύλλογος Στεφανοβικείου «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», ο Σύλλογος Γυναικών Βελεστίνου «Υπέρεια Κρήνη» και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βελεστίνου «Ο Άγιος Αθανάσιος».

Ο δήμαρχος επικρότησε το πνεύμα αλληλεγγύης των δημοτών και ευχήθηκε σε όλους «Καλά Χριστούγεννα» κι «ευτυχισμένο νέος έτος», ενώ ευχές και συγχαρητήρια στους συμμετέχοντες για τη πολύτιμη προσπάθεια ενίσχυσης των συνδημοτών  μοίρασε και ο Νικόλαος Πρίντζος.

Στην εορταστική εκδήλωση συμμετείχαν ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου, Δημήτρης Νασίκας, η πρώην υφυπουργός Μαρίνα Χρυσοβελώνη, ο πρώην θεματικός , Γεώργιος Καλτσογιάννης, οι αντιδήμαρχοι Νικ. Πρίντζος και Ιωάννης Παπαϊωάννου, ο πρόεδρος του Δ.Σ. Γεώργιος Παπαδάμ, οι δημοτικοί σύμβουλοι, Ιωάννης Κουβάτας, Νικ. Βουραζέρης, Απόστολος Παπατόλιας, ο πρόεδρος της Κοινότητας Βελεστίνου, Γιώργος Παπατόλιας, ο πρόεδρος ΝΠΔΔ Ρήγα Φεραίου, Χρήστος Σπαθής, ο τοπικός σύμβουλος Βελεστίνου, Χρήστος Κολοκοτρώνης και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων.

Ήταν μια επιτυχής συνδιοργάνωση του Δήμου Ρήγα Φεραίου και τοπικών πολιτιστικών συλλόγων για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αποζημιώσεις για το σύνολο των καλλιεργειών #σφοδρέςβροχοπτώσεις - https://t.co/ntKkOdCKbp -

  • Κ. Παπανάτσιου: Επείγει η αντιπλημμυρική και αντιδιαβρωτική θωράκιση του Αν. και Β. Πηλίου - https://t.co/MIv0W8tqKd… -

  • Συνελήφθη 47χρονη στον Αλμυρό που έβρισε, απείλησε 37χρονη #ΑΤΑλμυρού - https://t.co/r3l2Jx9zH0 -

"Αλιεύοντας" την είδηση