Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ » Μελέτη για νέα αντιπλημμυρικά έργα στον Κερασιώτη ποταμό από την Περιφέρεια Θεσσαλίας
Μελέτη για νέα αντιπλημμυρικά έργα στον Κερασιώτη ποταμό από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Μελέτη για νέα αντιπλημμυρικά έργα στον Κερασιώτη ποταμό από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

έα αντιπλημμυρικά στον Κερασιώτη ποταμό δρομολογεί η .

Ο περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός υπέγραψε τη μελέτης, συνολικού προϋπολογισμού 549.845 ευρώ, με αντικείμενο τη διευθέτηση των ρεμάτων του Κερασιώτη από το άκι Καψάλα, στον οικισμό της Κερασιάς, μέχρι την εκβολή του ποταμού στο συλλεκτήρα Σ6.

Η μελέτη περιλαμβάνει επίσης την ολοκλήρωση της κατασκευής του συλλεκτήρα Σ7 για την αντιπλημμυρική προστασία της πεδινής περιοχής ανατολικά του ταμιευτήρα της Κάρλας.

«Σε συν με την αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη, τους περιφερειακούς συμβούλους και τις τεχνικές μας υπηρεσίες υπογράψαμε τη της μελέτης που οδηγεί σε για την αντιπλημμυρική προστασία του οικισμού της Κερασιάς και την διευθέτηση του ποταμού Κερασιώτη» δηλώνει ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. « Με στρατηγική στόχευση, με σύμμαχο τη και τις φυσικές διεργασίες, σχεδιάζουμε, χρηματοδοτούμε και κατασκευάζουμε έργα που δημιουργούν συνθήκες ασφάλειας για ανθρώπους, περιουσίες και δημόσιες υποδομές, απέναντι στις αυξανόμενες της κλιματικής κρίσης » προσθέτει ο περιφερειάρχης.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση