Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ » Μεγάλη χριστουγεννιάτικη γιορτή των ΚΔΑΠ δήμου Ρήγα Φεραίου
Μεγάλη χριστουγεννιάτικη γιορτή των ΚΔΑΠ δήμου Ρήγα Φεραίου

Μεγάλη χριστουγεννιάτικη γιορτή των ΚΔΑΠ δήμου Ρήγα Φεραίου

 

 

Την Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 2016 και 18.00 στο Γυμνάσιο του Στεφανοβικείου πραγματοποιήθηκε η χριστουγεννιάτικη γιορτή των Δήμου Ρήγα Φεραίου. Στην εκδήλωση συμμετείχαν όλοι οι μαθητές των Δήμου Ρήγα Φεραίου από τη Δημοτική Κοινότητα Βελεστίνου, και της Τ.Κ. Ριζομύλου, Στεφανοβικείου και Καναλίων.

Οι μαθητές παρουσίασαν τις παιδικές χριστουγεννιάτικες θεατρικές παραστάσεις «Τα αγγελάκια των Χριστουγέννων» και «Ο Αϊ Βασίλης και τα ξωτικά», τραγούδια και χορούς.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ιερείς, π. Ιωάννης Γρατσούνας και π. Αθανάσιος ς,  ο θεματικός αντιπερειφερειάρχης,   Κίτσιος Γεώργιος, σύμβουλος,  Λουφόπουλος Δημήτριος, ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου,  Νασίκας Δημήτριος, η πεδρος του ΝΠΔΔ Δήμου Ρήγα Φεραίου,  Χατζοπούλου-Παπανικολάου Βασιλική, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ρήγα Φεραίου,  Πρίντζος Νικόλαος, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΡΦ,  Βλάχος Αθανάσιος, το στέλεχος της Ε ς Θεσσαλίας,  Μπίτης Νικόλαος, ο υπεύθυνος του ΚΕΠ Υγείας και δημοτικός σύμβουλος,  Σκρίμπας Ιωάννης, οι δημοτικοί σύμβουλοι,  Παπαρούνας Χρήστος, Παπαϊωάννου Τριαντάφυλλος, Τσεκουροπούλου-Τσουμπέκου Αγγελική, Πανομμάτης Κωνσταντίνος, πρόεδροι συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Βελεστίνου, Στεφανοβικείου, Ριζομύλου και Καναλίων, εκπρόσωποι σχολείων, φορέων, συλλόγων και πλήθος κόσμου.

Ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου,  Νασίκας Δημήτριος, απεύθυνε χαιρετισμό με ευχές για καλές γιορτές και σημείωσε «Τα ΚΔΑΠ αποτελούν πολύ σημαντικό πρόγραμμα για το Δήμο μας, καθώς πολλοί μαθητές έχουν την ευκαιρία να απασχοληθούν δημιουργικά και να εκφραστούν μέσα από πολλές εκπαιδευτικές δραστηριότητες. Σημαντικό είναι και το έργο των εκπαιδευτικών των ΚΔΑΠ που αφιερώνουν πολύτιμο χρόνο στη μάθηση και εκπαίδευση των παιδιών».

Η πρόεδρος του ΝΠΔΔ του Δήμου Ρήγα Φεραίου και υπεύθυνη λειτουργίας και συντονισμού των ΚΔΑΠ, κα Χατζοπούλου-Παπανικολάου Βασιλική καλωσόρισε τους προσκεκλημένους και τον κόσμο που τίμησαν την εκδήλωση και τόνισε «Ο κύριος σκοπός των ΚΔΑΠ είναι να υλοποιήσει, επεκτείνει και συντονίσει ολοκληρωμένες εκπαιδευτικές, πολιτιστικές, περιβαλλοντικές και ψυχαγωγικές υπηρεσίες στα παιδιά.

Τα παιδιά απασχολούνται με διάφορες δραστηριότητες όπως ζωγραφική, , κίνηση, χορό, κοσμηματολογία και κλπ, επιλέγοντας το ίδιο το παιδί την ευχάριστη απασχόλησή του.

Το ΚΔΑΠ επανδρωμένο με ειδικευμένο, στην κάθε κατηγορία του προσωπικό, με οργανωμένες δραστηριότητες και με πλήρη υπευθυνότητα και ευσυνειδησία στο έργο του, αποτελεί  σημαντικό παράγοντα εξέλιξης για τον δήμο μας. Κύριο μέλημα των παιδαγωγών του ΚΔΑΠ Ρήγα Φεραίου αποτελεί η ασφαλής απασχόλησης και αξιο του ελεύθερου χρόνου των παιδιών, κεντρίζοντας το ενδιαφέρον τους, αναδεικνύοντας τη δημιουργικότητά τους, βελτιώνοντας τις εκφραστικές τους δυνατότητες και προπαντός ψυχαγωγώντας τα. Στόχος του ΚΔΑΠ είναι όλα τα παιδιά να επικοινωνούν μεταξύ τους σε κλίμα ελευθερίας και ς, χωρίς ανταγωνισμούς, με σεβασμό στην προσωπικότητα του κάθε παιδιού.»

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση