Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ » Με υπερηφάνεια και λαμπρότητα η μαθητική παρέλαση στον κεντρικό πεζόδρομο Βελεστίνου
Με υπερηφάνεια και λαμπρότητα η μαθητική παρέλαση στον κεντρικό πεζόδρομο Βελεστίνου

Με υπερηφάνεια και λαμπρότητα η μαθητική παρέλαση στον κεντρικό πεζόδρομο Βελεστίνου

 

Με υπερηφάνεια και λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε η μαθητική για την 28η Οκτωβρίου στον κεντρικό πεζόδρομο του  Βελεστίνου.  

Αρχικά τελέστηκε Δοξολογία στον Ι.Ν. Αγίου Κωνσταντίνου και ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στο .

Στις εορταστικές εκ μνήμης και στην πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, στρατού και του συλλόγου Περιβολιωτών Ν. , συμμετείχε πλήθος δημοτών, επισκεπτών, εκπροσώπων φορέων, του Στρατού και των Σωμάτων Ασφαλείας και με σύμμαχο τον καλό καιρό όλοι καμάρωσαν τα νιάτα που παρέλασαν, εισπράττοντας  το χειροκρότημα.

Την παρέλαση παρακολούθησαν ο Δήμαρχος  Δημήτρης Νασίκας, η βουλευτής της ΝΔ Ζέττα Μακρή,  τον Νικ. Πρίντζος,   ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γ. Παπαδάμ,  ο  πρόεδρος της Δ.Ε. Βελεστίνου Γ. Παπατόλια,  ο  περιφερειακός σύμβουλος Ι. Τέας, ο δοικητής του 304 ΠΒ Συνταγματάρχης  Ιγν. Αθανασέλης, ο Διοικητής του Στεφ. Καρκάλης, ο Υποδιοικητής της  Π.Υ. Βελεστίνου Κων. Τσίκας, ο αντιπρόεδρος της Τ. Κ. Βελεστίνου Χρ. Κολοκοτρώνης, ο τοπικός σύμβουλος Χρ. Σπαθής  , ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος της Τ.Ο της ΝΔ Ι. Κουβάτας κ.ά .

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση