Βρίσκεστε εδώ:  / ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ / Με υπερηφάνεια και λαμπρότητα η μαθητική παρέλαση στον κεντρικό πεζόδρομο Βελεστίνου
Με υπερηφάνεια και λαμπρότητα η μαθητική παρέλαση στον κεντρικό πεζόδρομο Βελεστίνου

Με υπερηφάνεια και λαμπρότητα η μαθητική παρέλαση στον κεντρικό πεζόδρομο Βελεστίνου

 

Με υπερηφάνεια και λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε η μαθητική παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου στον κεντρικό πεζόδρομο του  Βελεστίνου.  

Αρχικά τελέστηκε Δοξολογία στον Ι.Ν. Αγίου Κωνσταντίνου και ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Ηρώων.

Στις εορταστικές εκδηλώσεις μνήμης και στην παρέλαση πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, στρατού και του συλλόγου Περιβολιωτών Ν. Μαγνησίας, συμμετείχε πλήθος δημοτών, επισκεπτών, εκπροσώπων φορέων, του Στρατού και των Σωμάτων Ασφαλείας και με σύμμαχο τον καλό καιρό όλοι καμάρωσαν τα νιάτα που παρέλασαν, εισπράττοντας  το χειροκρότημα.

Την παρέλαση παρακολούθησαν ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου  Δημήτρης Νασίκας, η βουλευτής Μαγνησίας της ΝΔ Ζέττα Μακρή,  τον αντιδήμαρχος Νικ. Πρίντζος,   ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γ. Παπαδάμ,  ο  πρόεδρος της Δ.Ε. Βελεστίνου Γ. Παπατόλια,  ο  περιφερειακός σύμβουλος Ι. Τέας, ο δοικητής του 304 ΠΒ Συνταγματάρχης  Ιγν. Αθανασέλης, ο Διοικητής του Α.Τ. Ρήγα Φεραίου Στεφ. Καρκάλης, ο Υποδιοικητής της  Π.Υ. Βελεστίνου Κων. Τσίκας, ο αντιπρόεδρος της Τ. Κ. Βελεστίνου Χρ. Κολοκοτρώνης, ο τοπικός σύμβουλος Χρ. Σπαθής  , ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος της Τ.Ο της ΝΔ Ι. Κουβάτας κ.ά .

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Εξιχνίαση κλοπής καταστήματος - https://t.co/7wBmbQWYdg -

  • Ένας τραυματίας από εκτροπή αυτοκινήτου στην εθνική οδό - https://t.co/56LADLs2Rz -

  • Πότε ένα κρούσμα θεωρείται ύποπτο για κορωνοϊό - https://t.co/f00fWXK1PS -

"Αλιεύοντας" την είδηση