Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ » Mε φυσικό αέριο λειτουργεί πλέον ο Παιδικός Σταθμός Βελεστίνου
Mε φυσικό αέριο λειτουργεί πλέον ο Παιδικός Σταθμός Βελεστίνου

Mε φυσικό αέριο λειτουργεί πλέον ο Παιδικός Σταθμός Βελεστίνου


Mε φυσικό αέριο λειτουργεί πλέον ο και οι 51 λιλιπούτειοι, ηλικίας από 2,5 έως 4,5 ετών, περνούν δημιουργικά τις ώρες τους σε ένα άριστο φιλικό και ζεστό .

Οι συντήρησης έχουν τελειώσει, καθώς το μεγαλύτερο μέρος επισκευής του έγινε πέρυσι στους εσωτερικούς χώρους (ελαιοχρωματισμός, αλλαγή κουρτινών, βάψιμο καλοριφέρ, συντήρηση κλιματιστικών, ενίσχυση εξοπλισμού κουζίνας, συντήρηση wc κ.λπ.)

Φέτος πραγματοποιήθηκε το πιο σημαντικό κομμάτι συντήρησης, η αντικατάσταση των κουφωμάτων τελευταίων προδιαγραφών (αντηλιακές μεμβράνες σκίασης, διπλά τζάμια, πόρτες ασφαλείας).

Μένει να γίνουν και είναι θέμα ημερών  ο ελαιοχρωματισμός του εξωτερικού χώρου του κτηρίου και η  διαμόρφωση του τα χώρου, ενώ σε σύντομο χρονικό διάστημα ευελπιστούμε  να αποδώσουν οι ενέργειες για κατασκευή και τοποθέτηση πιστοποιημένης παιδικής χαράς εντός του αύλειου χώρου.

Να σημειωθεί ότι η  δυναμικότητα του παιδικού σταθμού Βελεστίνου είναι 60 και η δομή φέτος θα φιλοξενήσει 35 με το πρόγραμμα και 16 χωρίς πρόγραμμα .

Η αρόεδρος του Νομικού Προσώπου του Δήμου   Βασιλική Παπανικολάου-Χατζοπούλου δήλωσε σχετικά: «Στο πλαίσιο της ενίσχυσης του θεσμού της προσχολικής αγωγής, μέλημά μας αποτελεί η δημιουργία κατάλληλων συνθηκών και η συνεχής φροντίδα των χώρων αγωγής και φιλοξενίας των παιδιών, προκειμένου οι ώρες απασχόλησής τους να είναι δημιουργικές, ασφαλείς και να εντάσσονται ομαλά από το οικογενειακό στο σχολικό περιβάλλον.

Έχουμε ανακαινίσει πλήρως τους παιδικούς σταθμούς του δήμου μας ενισχύοντας τους με τον κατάλληλο εξοπλισμό παρέχοντας σύγχρονους και λειτουργικούς χώρους.

Τα χαμόγελα των παιδιών και η ικανοποίηση των γονιών είναι για εμάς το σημαντικότερο και αυτό επιδιώκουμε.

Είμαστε σε συνεχή και άριστη συνεργασία με τις διευθύντριες και τις νηπιαγωγούς με στόχο τη σωστή ανάπτυξη των παιδιών σε όλα τα επίπεδα, όπως το νοητικό, το συναισθηματικό, το κοινωνικό, ώστε να λάβουν τις σωστές βάσεις για την περαιτέρω εξέλιξή τους, να γνωρίσουν και να καλλιεργήσουν τις ικανότητές τους».

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση