Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ » Μαθήματα Πρώτων Βοηθειών σε Κεραμίδι και Καμάρι
Μαθήματα Πρώτων Βοηθειών σε Κεραμίδι και Καμάρι

Μαθήματα Πρώτων Βοηθειών σε Κεραμίδι και Καμάρι

Μαθήματα παροχής Πρώτων Βοηθειών στο Καμάρι, διοργανώθηκαν από το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Ρήγα Φεραίου σε συνεργασία με τη Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων – Εθελοντική Διασωστική ομάδα του Νομού Μαγνησίας για τούς κατοίκους της Κοινότητας Κεραμιδίου, την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου και ώρα 5:30 μ.μ, μέχρι 8.30 μ.μ. στην Παραλία Καμαρίου

Οι ανταποκρίθηκαν και παρακολούθησαν με εξαιρετικό ενδιαφέρον την στις , οι εκπαιδευτές κατάφεραν να κεντρίσουν ακόμη και των μικρών παιδιών το ενδιαφέρον συμμετέχοντας ενεργά.

Παρόντες ήταν ο πολιτικής προστασίας,  Παλληκάρης Δημήτριος, η   Βλασταρίδου Ντίνα, τοπική σύμβουλος και εθελόντρια του ΚΕΠ υγείας, οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων ς, οι του Κεραμιδίου, καθώς και όσοι λουόμενοι παραβρίσκονταν στη παραλία.

Όλοι ήταν γνώστες της αξίας των πρώτων βοηθειών και κυρίως οι κάτοικοι, αφού ζουν σε μια απομακρυσμένη περιοχή από κάθε υγειονομική μονάδα .

Η συντονίστρια κοινωνικής προστασίας και προς της δημόσιας υγείας του Δήμου Ρήγα Φεραίου, Αντωνία Χασιώτη αναφέρει χαρακτηριστικά : «Σκοπός μας είναι ο Δήμος να τοποθετήσει εξωτερικό απινιδωτή σε περιοχές, όπως το Κεραμίδι, και για αυτό προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε με ανάλογες δράσεις την ευαισθητοποίηση του πληθυσμού και τη ομάδας που θα εκπαιδευτεί ώστε να μπορεί να αντεπεξέλθει όταν παραστεί ανάγκη.

Η γνώση πρώτων βοηθειών σώζει . Η γνώση παροχής πρώτων βοηθειών είναι ζωτικής σημασίας, τόσο για τη ζωή των μελών της οικογένειάς μας, όσο και των συνανθρώπων μας. Το καλύτερο αντίδοτο στον πανικό είναι η γνώση και η κατάλληλη

Ευχαριστούμε όλοι την Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων για την εθελοντική προσφορά τους, καθώς και τον Τσιρούνη Παναγιώτη για την παρουσίαση».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση