Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ » Λήψη επιπρόσθετων μέτρων για τον COVID – 19 – κορωνοϊό που εφαρμόζονται από τον Φορέα Διαχείρισης Κα.Μα.Κε.ΒεΔε.Πη.
Λήψη επιπρόσθετων μέτρων για τον COVID – 19 – κορωνοϊό που εφαρμόζονται από τον Φορέα Διαχείρισης Κα.Μα.Κε.ΒεΔε.Πη.

Λήψη επιπρόσθετων μέτρων για τον COVID – 19 – κορωνοϊό που εφαρμόζονται από τον Φορέα Διαχείρισης Κα.Μα.Κε.ΒεΔε.Πη.

Στον Φορέ Διχείρισης Κα.Μα.Κε.ΒεΔε.Πη., λειτουργώντας με υπευθυνότητα και ευθύνη, συμβάλλουν ουσιαστικά στον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19. Από την πρώτη στιγμή βρίσκονται  σε πλήρη ευθυγράμμιση με τις οδηγίες της ς, τηρώντας πιστά και με συνέπεια τις συστάσεις του Υπουργείου Υγείας και του Ε.Ο.Δ.Υ. με στόχο την των εργαζομένων και την προάσπιση και εξυπηρέτηση του υ συμφέροντος.

Λαμβάνοντας υπόψη την κατάσταση και των δεδομένων που δημιούργησε η πανδημία του κορωναϊού COVID-19 εφαρμόζεται ειδικό σύστημα εκ περιτροπής και εξ' αποστάσεως ς.

Επιπλέον προβλέπεται η αναστολή της αυτοπρόσωπης εξυπηρέτησης του κοινού μέχρι τη λήξη των έκτακτων μέτρων που έχουν ληφθεί. Το διάστημα αυτό η επικοινωνία για οποιοδήποτε θέμα θα γίνεται είτε μέσω τηλεφώνου: 24280-73856, είτε ηλεκτρονικά email: info@fdkarlas.gr.

α σημειωθεί ότι με αυτοπρόσωπη παρουσία πολιτών θα εξυπηρετούνται μόνο έκτακτες και επείγουσες περιπτώσεις, κατόπιν προηγούμενης τηλεφωνικής επικοινωνίας και ραντεβού.

Η επικοινωνία για καθορισμό ς του συναλλασσόμενου ή του νομίμου εκπροσώπου με τον φορέα, θα πραγματοποιείται μέσω ηλεκτρονικής ς έγγραφου αιτήματος ή τηλεφωνικής επικοινωνίας.

Η απόφαση θα επικαιροποιείται με τη σύμφωνη γνώμη του αρμόδιου υπαλλήλου και του ενδιαφερόμενου ή του νόμιμου εκπροσώπου του. Ο καθορισμός των σχετικών συναντήσεων θα ακολουθεί τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας/ Υ.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση