Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ » Κυνήγι θησαυρού για το χαμένο σκούφο του Άη- Βασίλη
Κυνήγι θησαυρού για το χαμένο σκούφο  του Άη- Βασίλη

Κυνήγι θησαυρού για το χαμένο σκούφο του Άη- Βασίλη

Από ές του δήμου Ρήγα Φεραίου

Την Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 2016 από τις 12.00 μ.  έως και τις 14.00 ές όλων των τάξεων των δημοτικών σχολείων του Δήμου Ρήγα Φεραίου κατέκλυσαν την κεντρική πλατεία και τους δρόμους του Βελεστίνου αναζητώντας το χαμένο σκούφο του Αη-Βασίλη λαμβάνοντας μέρος σε ένα ξέφρενο κυνήγι κρυμμένου θησαυρού.

Μέσα από γρίφους, παιχνίδια και δοκιμασίες υπό τον ήχο χριστουγεννιάτικων μελωδιών και τη συνοδεία εκπαιδευτικών και γονέων οι , οργανωμένοι σε ομάδες,  προσπάθησαν να βρουν το χαμένο σκούφο και κατόπιν να βρουν τον Άη – Βασίλη που τους περίμενε στο ρολόι του Βελεστίνου να του φορέσουν το σκούφο του και να φωτογραφηθούν.

Την εκδήλωση επιμελήθηκε η εκπαιδευτικός, Γερογλή Βάσω. βοηθοί της οι τόντου Δήμητρα, Γερογλή Εμμανουέλα, Τσιλινή , Μέρμηγκα Χαρά, Μέρμηγκα Ευτυχία, ανοπούλου Ιωάννα, Ντόβα Χριστίνα, Μπουρίτας Δημήτρης και Χατζηγεωργίου Βαλάντης. Βοήθησαν, επίσης, τα δημοτικά 1ο και 2ο Βελεστίνου με την συνδρομή των διευθυντών και των δασκάλων τους και ο Φοίβος Παπαγεωργίου με τη παραχώρηση του «μουσικού» βαγονιού.

Ήταν μία από τις του Δήμου Ρήγα Φεραίου αφιερωμένη στα που σκόρπισε χαμόγελα, όμορφη εορταστική διάθεση και μετέδωσε το μήνυμα της συμμετοχής, της συλλογικότητας και της συνς.

 velestino1

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση