Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ » Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον κόμβο Βελεστίνου
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον κόμβο Βελεστίνου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον κόμβο Βελεστίνου

Προσωρινές κυκλοφορικές στο τμήμ της Ε.Ο. ς – Βόλου (Α/Κ Βελεστίνου – Βόλος), ισχύουν από σήμερα με του αναπληρωτή Διευθυντή της Βασ. Καραΐσκου που δημοσιεύεται σήμερα στη “Διαύγεια”.

Ειδικότερα, αποφασίζεται η προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Βόλο του τμήματος της Ε.Ο. ς – Βόλου (Α/Κ Βελεστίνου – Βόλος), από τη χ/θ 0+489 έως τη χ/θ 3+489, κατά το χρονικό διάστημα από 11-07-2018 έως 11-09-2018, καθ' όλο το 24ωρο, λόγω ς εργασιών και ειδικότερα η εκτροπή της κυκλοφορίας στον παράπλευρο γίνεται από τον σηματοδοτούμενο ισόπεδο κόμβο του στρατοπέδου και η έξοδος από τον παράπλευρο προς την αρτηρία (κατεύθυνση Λάρισα – Βόλος) γίνεται στη Χ.Θ. 2+000.

Η ανάδοχος των εργασιών Εταιρεία, οφείλει σε όλη τη διάρκεια της εφαρμογής των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων να τοποθετεί και να συντηρεί, σύμφωνα με την ισχύουσα ομοθεσία και τις εγκεκριμένες μελέτες, τις απαιτούμενες πινακίδες σήμανσης, φανούς, αντανακλαστικά, προειδοποιητικές και πληροφοριακές πινακίδες και γενικά να λαμβάνει κάθε απαιτούμενο μέτρο, ώστε να εξασφαλίζεται, με αποκλειστική μέριμνα και ευθύνη της, η ομαλή και ασφαλής διεξ της κυκλοφορίας των οχημάτων στην περιοχή των εκτελούμενων έργων

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση