Βρίσκεστε εδώ:  / ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ / Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον κόμβο Βελεστίνου
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον κόμβο Βελεστίνου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον κόμβο Βελεστίνου

Προσωρινές στο τμήμα της Ε.Ο. Λάρισας – Βόλου (Α/Κ Βελεστίνου – Βόλος), ισχύουν από σήμερα με απόφαση του αναπληρωτή Διευθυντή της Βασ. Καραΐσκου που δημοσιεύεται σήμερα στη “Διαύγεια”.

Ειδικότερα, αποφασίζεται η προσωρινή της κυκλοφορίας στο κυκλοφορίας προς Βόλο του τμήματος της Ε.Ο. Λάρισας – Βόλου (Α/Κ Βελεστίνου – Βόλος), από τη χ/θ 0+489 έως τη χ/θ 3+489, κατά το χρονικό διάστημα από 11-07-2018 έως 11-09-2018, καθ’ όλο το 24ωρο, λόγω εκτέλεσης εργασιών και ειδικότερα η της κυκλοφορίας στον παράπλευρο γίνεται από τον σηματοδοτούμενο ισόπεδο κόμβο του στρατοπέδου και η έξοδος από τον παράπλευρο προς την αρτηρία (κατεύθυνση Λάρισα – Βόλος) γίνεται στη Χ.Θ. 2+000.

Η ανάδοχος των εργασιών Εταιρεία, οφείλει σε όλη τη διάρκεια της εφαρμογής των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων να τοποθετεί και να συντηρεί, σύμφωνα με την ισχύουσα Νομοθεσία και τις εγκεκριμένες μελέτες, τις απαιτούμενες σήμανσης, φανούς, αντανακλαστικά, προειδοποιητικές και και γενικά να λαμβάνει κάθε απαιτούμενο μέτρο, ώστε να εξασφαλίζεται, με αποκλειστική μέριμνα και ευθύνη της, η ομαλή και ασφαλής διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην περιοχή των εκτελούμενων έργων

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σύλληψη ατόμων στον Βόλο για διακίνηση ναρκωτικών #διακίνησηναρκωτικών - https://t.co/EBJ5H3V1AE -

  • Εμβολιασμός: Ανοίγει απόψε η πλατφόρμα για την 3η δόση στους 3 μήνες #εμβολιασμόςCovid - https://t.co/NPSQgZQWDC -

  • #φωτιά σε βανάκι στους Αγ. Θεοδώρους Αλμυρού #φωτιά - https://t.co/amsEm2bbVU -

"Αλιεύοντας" την είδηση