Βρίσκεστε εδώ:  / ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ / Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον ανισόπεδο κόμβο Βελεστίνου
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον ανισόπεδο κόμβο Βελεστίνου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον ανισόπεδο κόμβο Βελεστίνου

 Λόγω κατασκευής πλευρικών διοδίων
Με απόφαση του Διευθυντή της , αποφασίστηκαν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον ανισόπεδο κόμβο Βελεστίνου λόγω κατασκευής πλευρικών διοδίων, αποσκοπώντας στην ομαλή εκτέλεση των εργασιών για την κατασκευή του Πλευρικού Σταθμού Διοδίων στο Νότιο Κλάδο Εισόδου – κατεύθυνση προς Αθήνα και στον Κλάδο Εξόδου – κατεύθυνση προς του Α/Κ Βελεστίνου (Χ.Θ. 314+020) καθώς και στην εύρυθμη κυκλοφορία των οχημάτων και την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων.
Ειδικότερα, αποφασίστηκε ο ολικός αποκλεισμός του κλάδου εξόδου του Αυτοκινητόδρομου, στην κατεύθυνση προς , του ανισόπεδου κόμβου Βελεστίνου από 18/06/2018 ημέρα Δευτέρα έως 15/10/2018 ημέρα Δευτέρα και καθ’ όλο το 24ωρο, με την προϋπόθεση τήρησης των διατάξεων «Περί κοινή ησυχίας» και «Περί Κυριακής Αργίας» .
Η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται ως ακολούθως: Τα οχήματα που κινούνται από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη με προορισμό το Βόλο, θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου μέσω του Α/Κ Μικροθηβών (ΧΘ 297+412) όπου με κατάλληλη εργοταξιακή σήμανση μέσω της Ν. Αγχιάλου θα οδηγούνται στο Βόλο.
Επίσης τα οχήματα που κινούνται από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη με προορισμό το θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου μέσω του Α/Κ Αερινού (ΧΘ 304+768) όπου με κατάλληλη εργοταξιακή σήμανση μέσω του Αερινού θα οδηγούνται στο .
Επίσης, αποφασίστηκε ο ολικός αποκλεισμός του Νότιου κλάδου Εισόδου στον αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση προς Αθήνα, του ανισόπεδου κόμβου Βελεστίνου από 18/06/2018 ημέρα Δευτέρα έως 15/10/2018 ημέρα Δευτέρα και καθ’ όλο το 24ωρο, με την προϋπόθεση τήρησης των διατάξεων «Περί κοινή ησυχίας» και «Περί Κυριακής Αργίας» .
Η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται ως ακολούθως:
Τα οχήματα που κινούνται επί της Π.Ε.Ο. – Λάρισας με κατεύθυνση από Λάρισα προς Βόλο που επιθυμούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο στην κατεύθυνση προς Αθήνα , θα καθοδηγούνται με κατάλληλη εργοταξιακή σήμανση στη βόρεια είσοδο του Α/Κ Βελεστίνου στην κατεύθυνση προς Αθήνα .
Η Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε., οφείλει σε όλη τη διάρκεια της εκτέλεσης των εργασιών να τοποθετεί και να συντηρεί, σύμφωνα με την εγκεκριμένη από τον Ανεξάρτητο Μηχανικό μελέτη, την ισχύουσα Νομοθεσία, την Πρότυπη Τεχνική Προδιαγραφή σήμανσης εκτελούμενων έργων εντός και εκτός κατοικημένης περιοχής και τα Εγχειρίδια Λειτουργίας, τις απαιτούμενες σήμανσης, φανούς, ανακλαστικά, προειδοποιητικές και πληροφοριακές και γενικά να λαμβάνει κάθε απαιτούμενο μέτρο, ώστε να εξασφαλίζεται με αποκλειστική μέριμνα και ευθύνη της η ομαλή και ασφαλής διεξαγωγής της κυκλοφορίας των οχημάτων τόσο την περιοχή των εκτελούμενων έργων , όσο και κατά μήκος της εναλλακτικής διαδρομής.
Μετά το πέρας των εργασιών της ημέρας θα απομακρύνεται όλος ο μηχανικός του εργοταξίου εκτός οδού. Επίσης, ιδιαίτερη μέριμνα θα πρέπει να ληφθεί για τον επαρκή φωτισμό των εργοταξιακών χώρων κατά τις νυχτερινές ώρες, καθώς και την τοποθέτηση, επιπρόσθετα της σήμανσης, με κώνους, φορητών στηθαίων κατάλληλης ικανότητας συγκράτησης των οχημάτων, στις περιπτώσεις παραμονής μηχανικού εξοπλισμού(οχημάτων , μηχανημάτων, κ.λ.π.) εντός της ζώνης εκτέλεσης εργασιών, σύμφωνα με τις ΟΜΟΕ/ΣΕΕΟ.
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Υποψήφιοι για την Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας #ΕνωσηΞενοδόχωνΜαγνησίας - https://t.co/y1RBneCA55 -

  • Αποκατάσταση οδικού δικτύου Μαυρόλοφος- Φυλάκη-Πέρδικα #Αποκατάστασηοδικούδικτύου - https://t.co/rMDcE6nTe1 -

  • Κάτοικοι πολυκατοικίας ακινητοποίησαν ληστή #ληστεία - https://t.co/HhYqTDjwao -

"Αλιεύοντας" την είδηση