Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ » Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον ανισόπεδο κόμβο Βελεστίνου
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον ανισόπεδο κόμβο Βελεστίνου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον ανισόπεδο κόμβο Βελεστίνου

 Λόγω κατασκευής πλευρικών διοδίων
Με απόφαση του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, αποφασίστηκαν στον ανισόπεδο κόμβο Βελεστίνου λόγω κατασκευής πλευρικών διοδίων, αποσκοπώντας στην ομαλή εκτέλεση των εργασιών για την κατασκευή του Πλευρικού Σταθμού Διοδίων στο Νότιο Κλάδο Εισόδου – κατεύθυνση προς Αθήνα και στον Κλάδο Εξόδου – κατεύθυνση προς του Α/Κ Βελεστίνου (Χ.Θ. 314+020) καθώς και στην εύρυθμη κυκλοφορία των οχημάτων και την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων.
Ειδικότερα, αποφασίστηκε ο ολικός του κλάδου εξόδου του Αυτοκινητόδρομου, στην κατεύθυνση προς , του ανισόπεδου κόμβου Βελεστίνου από 18/06/ ημέρα Δευτέρα έως 15/10/2018 ημέρα Δευτέρα και καθ' όλο το 24ωρο, με την προϋπόθεση τήρησης των διατάξεων «Περί κοινή ησυχίας» και «Περί Κυριακής Αργίας» .
Η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται ως ακολούθως: Τα οχήματα που κινούνται από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη με προορισμό το Βόλο, θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου μέσω του Α/Κ Μικροθηβών (ΧΘ 297+412) όπου με κατάλληλη εργοταξιακή σήμανση μέσω της Ν. Αγχιάλου θα οδηγούνται στο Βόλο.
Επίσης τα οχήματα που κινούνται από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη με προορισμό το Βελεστίνο θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου μέσω του Α/Κ Αερινού (ΧΘ 304+768) όπου με κατάλληλη εργοταξιακή σήμανση μέσω του Αερινού θα οδηγούνται στο Βελεστίνο.
Επίσης, αποφασίστηκε ο ολικός του Νότιου κλάδου Εισόδου στον αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση προς Αθήνα, του ανισόπεδου κόμβου Βελεστίνου από 18/06/2018 ημέρα Δευτέρα έως 15/10/2018 ημέρα Δευτέρα και καθ' όλο το 24ωρο, με την προϋπόθεση τήρησης των διατάξεων «Περί κοινή ησυχίας» και «Περί Κυριακής Αργίας» .
Η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται ως ακολούθως:
Τα οχήματα που κινούνται επί της Π.Ε.Ο. Βόλου – ς με κατεύθυνση από προς Βόλο που επιθυμούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο στην κατεύθυνση προς Αθήνα , θα καθοδηγούνται με κατάλληλη εργοταξιακή σήμανση στη βόρεια είσοδο του Α/Κ Βελεστίνου στην κατεύθυνση προς Αθήνα .
Η Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε., οφείλει σε όλη τη διάρκεια της εκτέλεσης των εργασιών να τοποθετεί και να συντηρεί, σύμφωνα με την εγκεκριμένη από τον Ανεξάρτητο Μηχανικό μελέτη, την ισχύουσα Νομοθεσία, την Πρότυπη Τεχνική Προδιαγραφή σήμανσης εκτελούμενων έργων εντός και εκτός κατοικημένης περιοχής και τα Εγχειρίδια Λειτουργίας, τις απαιτούμενες σήμανσης, φανούς, ανακλαστικά, προειδοποιητικές και πληροφοριακές και γενικά να λαμβάνει κάθε απαιτούμενο μέτρο, ώστε να εξασφαλίζεται με αποκλειστική μέριμνα και ευθύνη της η ομαλή και ασφαλής διεξαγωγής της κυκλοφορίας των οχημάτων τόσο την περιοχή των εκτελούμενων έργων , όσο και κατά μήκος της εναλλακτικής διαδρομής.
Μετά το πέρας των εργασιών της ημέρας θα απομακρύνεται όλος ο μηχανικός εξοπλισμός του εργοταξίου εκτός οδού. Επίσης, ιδιαίτερη μέριμνα θα πρέπει να ληφθεί για τον επαρκή φωτισμό των εργοταξιακών χώρων κατά τις νυχτερινές ώρες, καθώς και την τοποθέτηση, επιπρόσθετα της σήμανσης, με κώνους, φορητών στηθαίων κατάλληλης ικανότητας συγκράτησης των οχημάτων, στις περιπτώσεις παραμονής μηχανικού εξοπλισμού(οχημάτων , μηχανημάτων, κ.λ.π.) εντός της ζώνης εκτέλεσης εργασιών, σύμφωνα με τις ΟΜΟΕ/ΣΕΕΟ.
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση