Βρίσκεστε εδώ:  / ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ / Κοινωνική  Αλληλεγγύη από το Βοήθεια στο Σπίτι Δήμου Ρήγα Φεραίου
Κοινωνική  Αλληλεγγύη από το Βοήθεια στο Σπίτι Δήμου Ρήγα Φεραίου

Κοινωνική  Αλληλεγγύη από το Βοήθεια στο Σπίτι Δήμου Ρήγα Φεραίου

Ο Δήμος Ρήγα Φεραίου, έχοντας θέσει σε απόλυτη προτεραιότητα τη στήριξη των συμπολιτών, δημιούργησε ένα ενισχυμένο δίκτυο κοινωνικών υπηρεσιών για την των ευπαθών κοινωνικά ομάδων. Πιο συγκεκριμένα, εξυπηρέτηση για θέματα φαρμακευτικής περίθαλψης, παροχής ειδών πρώτης ανάγκης, τροφίμων και συμβουλευτική υποστήριξη.

Μέσω του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι» προσπαθούμε να ενεργοποιήσουμε επιχειρήσεις, εθελοντικούς φορείς, συλλόγους αλλά και μεμονωμένους πολίτες, ώστε να βοηθήσουμε πολύτεκνες και μονογονεϊκές οικογένειες, μακροχρόνια άνεργους, άτομα με αναπηρία, μοναχικούς ηλικιωμένους, ανθρώπους με σοβαρά προβλήματα υγείας, άπορους που διαβιούν κάτω από το όριο της φτώχειας.

Έχουμε ξεκίνησε ήδη μέσω της ενισχυμένης δομής του «Βοήθεια στο σπίτι» να προμηθεύουμε καθημερινά μαγειρεμένο σε αρκετούς συνδημότες μας από διαφορετικά χωριά του δήμου μας. Σίγουρα οι ανάγκες είναι περισσότερες και κυρίως σε τρόφιμα που θα μπορούν να το ετοιμάσουν μόνοι τους .

Στην προσπάθεια που κάνουμε για να ανταποκριθούμε στις ανάγκες των συμπολιτών μας, στις δύσκολες μέρες που διανύουμε ευελπιστούμε όλοι επιχειρήσεις, σύλλογοι, φορείς, μεμονωμένα άτομα να σταθείτε συμπαραστάτες με την προσφορά προϊόντων για την ενίσχυση του προγράμματος διάθεσης τροφίμων ή ειδών πρώτης ανάγκης. Η είναι το εφαλτήριο για την ισορροπημένη διαβίωση όλων και την ικανοποίηση της προσφοράς ταυτόχρονα.

Ελπίζουμε να ανταποκριθείτε στο κάλεσμα και να βγούμε όλοι δυνατότεροι και καλύτεροι από αυτό το χτύπημα της πανδημίας.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αθίγγανοι αποπειράθηκαν να κλέψουν σίδερα από το 304 ΠΕΒ #304ΠΕΒ - https://t.co/77vUkRJTWG -

  • Σύγχρονο αστικό πάρκο στη συνοικία Γερμανικών στη Νέα Ιωνία Βόλου #συνοικίαΓερμανικών - https://t.co/ae8Lawr4zd -

  • Εκδηλώσεις στη μνήμη Εβραίων μαρτύρων και ηρώων του Ολοκαυτώματος #μνήμηΕβραίων - https://t.co/OIfBRsRJQo -

"Αλιεύοντας" την είδηση