Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ » Κοινωνική  Αλληλεγγύη από το Βοήθεια στο Σπίτι Δήμου Ρήγα Φεραίου
Κοινωνική  Αλληλεγγύη από το Βοήθεια στο Σπίτι Δήμου Ρήγα Φεραίου

Κοινωνική  Αλληλεγγύη από το Βοήθεια στο Σπίτι Δήμου Ρήγα Φεραίου

Ο , έχοντας θέσει σε απόλυτη προτεραιότητα τη στήριξη των συμπολιτών, δημιούργησε ένα ενισχυμένο δίκτυο κοινωνικών υπηρεσιών για την προστασία των ευπαθών κοινωνικά ομάδων. Πιο συγκεκριμένα, εξυπηρέτηση για θέματα φαρμακευτικής ς, παροχής ειδών πρώτης ανάγκης, τροφίμων και συμβουλευτική υποστήριξη.

Μέσω του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι» προσπαθούμε να ενεργοποιήσουμε επιχειρήσεις, εθελοντικούς φορείς, συλλόγους αλλά και μεμονωμένους πολίτες, ώστε να βοηθήσουμε πολύτεκνες και μονογονεϊκές οικογένειες, μακροχρόνια άνεργους, άτομα με αναπηρία, μοναχικούς ηλικιωμένους, ανθρώπους με σοβαρά προτα ς, άπορους που διαβιούν κάτω από το όριο της φτώχειας.

Έχουμε ξεκίνησε ήδη μέσω της ενισχυμένης δομής του «Βοήθεια στο σπίτι» να προμηθεύουμε καθημερινά μαγειρεμένο σε αρκετούς συνδημότες μας από διαφορετικά χωριά του δήμου μας. Σίγουρα οι ανάγκες είναι περισσότερες και κυρίως σε που θα μπορούν να το ετοιμάσουν μόνοι τους .

Στην προσπάθεια που κάνουμε για να ανταποκριθούμε στις ανάγκες των συμπολιτών μας, στις δύσκολες μέρες που διανύουμε ευελπιστούμε όλοι επιχειρήσεις, σύλλογοι, φορείς, μεμονωμένα άτομα να σταθείτε συαστάτες με την προσφορά προϊόντων για την ενίσχυση του προγράμματος διάθεσης τροφίμων ή ειδών πρώτης ανάγκης. Η είναι το εφαλτήριο για την ισορροπημένη διαβίωση όλων και την ικανοποίηση της προσφοράς ταυτόχρονα.

Ελπίζουμε να ανταποκριθείτε στο κάλεσμα και να βγούμε όλοι δυνατότεροι και καλύτεροι από αυτό το χτύπημα της πανδημίας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση