Βρίσκεστε εδώ:  / ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ / Καθαρισμός δεξαμενών ύδρευσης από τη ΔΕΥΑΡΦ
Καθαρισμός δεξαμενών ύδρευσης από τη ΔΕΥΑΡΦ

Καθαρισμός δεξαμενών ύδρευσης από τη ΔΕΥΑΡΦ

Η ΔΕΥΑ Ρήγα Φεραίου έχει θέσει ως στόχο την παροχή των καλύτερων δυνατών υπηρεσιών στους πολίτες του Δήμου Ρήγα Φεραίου. Η καθημερινότητα των δημοτών είναι το πρώτο μέλημα της δημοτικής αρχής.

Εκτός των μεγάλων έργων που ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη (Ύδρευση Κεραμιδίου, Αποχέτευση Αγίου Γεωργίου-Αερινού και Σύστημα τηλεμετρίας), η συντήρηση και η επισκευή των υφιστάμενων δικτύων ύδρευσης και αποχέτευσης αποτελούν το καθημερινό στοίχημα της επιχείρησης.

Η ΔΕΥΑΡΦ έχοντας ως γνώμονα την άριστη ποιότητα νερού που πρέπει να προσφέρει στους δημότες, κάθε χρόνο προβαίνει στον καθαρισμό των δεξαμενών όλων των δημοτικών διαμερισμάτων.

Ήδη έχει ξεκινήσει ο τακτικός καθαρισμός των δεξαμενών και των δικτύων ύδρευσης. Καθημερινά και έπειτα από ενημέρωση των δημοτών καθαρίζεται και απολυμαίνεται δεξαμενή και δίκτυο καθεμίας τοπικής κοινότητας. Τις προηγούμενες ημέρες καθαρίστηκαν οι δεξαμενές Μ. Περιβολακίου και Βελεστίνου. Σειρά έχουν όλα τα υπόλοιπα διαμερίσματα, χωρίς να αποκλειστεί κανένα.

Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΡΦ, Ιωάννης Κορώνας δήλωσε : « Η δέσμευση για παροχή των καλύτερων δυνατών υπηρεσιών στον τομέα της ύδρευσης, υλοποιείται καθημερινά. Η ΔΕΥΑΡΦ έχει στόχο να προσφέρει νερό άριστης ποιότητας και σύμφωνα με τις κοινοτικές οδηγίες και τις υποδείξεις της Διεύθυνσης Υγείας. Η προσπάθεια μας είναι συνεχής και ευελπιστούμε να ανταποκρινόμαστε στα αιτήματα των δημοτών άμεσα».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Φωτιά σε καμινάδα τζακιού στη Ν. Ιωνία - https://t.co/fiMYJKUoO1 -

  • Γιατί ανησυχούν τους επιστήμονες οι μεταλλάξεις - https://t.co/N5d5PpJ6GT -

  • Όλα τα μέτρα που ισχύουν από Δευτέρα - https://t.co/qaNAEFH3MC -

"Αλιεύοντας" την είδηση