Βρίσκεστε εδώ:  / ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ / Καθαρισμός δεξαμενών ύδρευσης από τη ΔΕΥΑΡΦ
Καθαρισμός δεξαμενών ύδρευσης από τη ΔΕΥΑΡΦ

Καθαρισμός δεξαμενών ύδρευσης από τη ΔΕΥΑΡΦ

Η έχει θέσει ως στόχο την παροχή των καλύτερων δυνατών υπηρεσιών στους του Δήμου . Η καθημερινότητα των δημοτών είναι το πρώτο μέλημα της δημοτικής αρχής.

Εκτός των μεγάλων έργων που ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη (Ύδρευση Κεραμιδίου, Αποχέτευση Αγίου Γεωργίου-Αερινού και Σύστημα τηλεμετρίας), η συντήρηση και η επισκευή των υφιστάμενων δικτύων ύδρευσης και αποχέτευσης αποτελούν το καθημερινό της επιχείρησης.

Η έχοντας ως γνώμονα την άριστη που πρέπει να προσφέρει στους δημότες, κάθε χρόνο προβαίνει στον καθαρισμό των δεξαμενών όλων των δημοτικών διαμερισμάτων.

Ήδη έχει ξεκινήσει ο τακτικός των δεξαμενών και των δικτύων ύδρευσης. Καθημερινά και έπειτα από των δημοτών καθαρίζεται και απολυμαίνεται δεξαμενή και δίκτυο καθεμίας τοπικής κοινότητας. Τις προηγούμενες ημέρες καθαρίστηκαν οι δεξαμενές Μ. Περιβολακίου και Βελεστίνου. Σειρά έχουν όλα τα υπόλοιπα διαμερίσματα, χωρίς να αποκλειστεί κανένα.

Ο πρόεδρος της , Ιωάννης Κορώνας δήλωσε : « Η δέσμευση για παροχή των καλύτερων δυνατών υπηρεσιών στον τομέα της ύδρευσης, υλοποιείται καθημερινά. Η έχει στόχο να προσφέρει νερό άριστης ποιότητας και σύμφωνα με τις κοινοτικές οδηγίες και τις υποδείξεις της Διεύθυνσης Υγείας. Η προσπάθεια μας είναι συνεχής και ευελπιστούμε να ανταποκρινόμαστε στα αιτήματα των δημοτών άμεσα».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Στην ασφαλτόστρωση του δρόμου #Λεφόκαστρο-#Κάλαμος προχωρά η δημοτική αρχή Νοτίου Πηλίου - https://t.co/Zgq7IMq72A… -

  • Αντικατάσταση του πεπαλαιωμένου δικτύου ύδρευσης στην Τ.Κ. Ξυνόβρυσης #ΤΚΞυνόβρυσης - https://t.co/SCP4MNIFLT -

  • Ποσό 106 εκ. ευρώ από τους #ΚΑΠ στους Δήμους της Μαγνησίας #ΚΑΠ - https://t.co/Z0nlDVcftk -

"Αλιεύοντας" την είδηση