Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ » Καρδιολογικός έλεγχος στους τροφίμους του Σουρλίγκειου Γηροκομείου Καναλίων
Καρδιολογικός έλεγχος στους τροφίμους του Σουρλίγκειου Γηροκομείου Καναλίων

Καρδιολογικός έλεγχος στους τροφίμους του Σουρλίγκειου Γηροκομείου Καναλίων

Την Τετάρτη 15 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε καρδιολογικός σε 20 τροφίμους της μονάδος φροντίδας ηλικιωμένων του Σουρλιγκείου Ιδρύματος Καναλίων.

Η καρδιολόγος  Μαρία Χρυσοβελίδου, εξέτασε στο πρόσφατα άρτια εξοπλισμένο ιατρείο του ιδρύματος, 20 τροφίμους, πραγματοποιώντας έναν πλήρη καρδιολογικό έλεγχο.

            Πρόκειται για μια ακόμη πρωτοβουλία της διοίκησης του Γηροκομείου που στοχεύει στην προσφορά πλήρους ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης στους ηλικιωμένους τροφίμους.

Η έκτακτη αυτή ιατρική της καρδιολόγου Μαρίας Χρυσοβελίδου, έρχεται να προστεθεί στην, σε εβδομαδιαία βάση, ιατρική παρακολούθηση όλων των τροφίμων από παθολόγο ιατρό,  καθώς και στην ανά δεκαπενθήμερο προσφορά ιατρικών υπηρεσιών από νευρολόγο στο σύνολο των τροφίμων του ιδρύματος.

            Το πρόγραμμα πλήρους ιατρικής κάλυψης των αναγκών των γερόντων του ιδρύματος της τοπικής  Εκκλησίας, θα συνεχισθεί και με ιατρικές επισκέψεις και άλλων ειδικοτήτων έτσι ώστε οι τρόφιμοι του εκκλησιαστικού   γηροκομείου στα Κανάλια Μαγνησίας, να διαβιούν σε ένα ασφαλές και να απολαμβάνουν όλες τις παροχές και υπηρεσίες που προσφέρονται από το σύνολο του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού για την εξασφάλιση του πολύτιμου αγαθού της υγείας.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση