Βρίσκεστε εδώ:  / ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ / Καρδιολογικός έλεγχος στους τροφίμους του Σουρλίγκειου Γηροκομείου Καναλίων
Καρδιολογικός έλεγχος στους τροφίμους του Σουρλίγκειου Γηροκομείου Καναλίων

Καρδιολογικός έλεγχος στους τροφίμους του Σουρλίγκειου Γηροκομείου Καναλίων

Την Τετάρτη 15 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε καρδιολογικός έλεγχος σε 20 τροφίμους της μονάδος φροντίδας ηλικιωμένων του Σουρλιγκείου Ιδρύματος Καναλίων.

Η καρδιολόγος  Μαρία Χρυσοβελίδου, εξέτασε στο πρόσφατα άρτια εξοπλισμένο του ιδρύματος, 20 τροφίμους, πραγματοποιώντας έναν πλήρη καρδιολογικό έλεγχο.

            Πρόκειται για μια ακόμη πρωτοβουλία της διοίκησης του Γηροκομείου που στοχεύει στην προσφορά πλήρους ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης στους ηλικιωμένους τροφίμους.

Η έκτακτη αυτή ιατρική της καρδιολόγου Μαρίας Χρυσοβελίδου, έρχεται να προστεθεί στην, σε εβδομαδιαία βάση, παρακολούθηση όλων των τροφίμων από παθολόγο ιατρό,  καθώς και στην ανά δεκαπενθήμερο προσφορά ιατρικών υπηρεσιών από νευρολόγο στο σύνολο των τροφίμων του ιδρύματος.

            Το πρόγραμμα πλήρους ιατρικής κάλυψης των αναγκών των γερόντων του ιδρύματος της τοπικής  Εκκλησίας, θα συνεχισθεί και με ιατρικές επισκέψεις και άλλων ειδικοτήτων έτσι ώστε οι τρόφιμοι του εκκλησιαστικού   γηροκομείου στα Μαγνησίας, να διαβιούν σε ένα ασφαλές περιβάλλον και να απολαμβάνουν όλες τις παροχές και υπηρεσίες που προσφέρονται από το σύνολο του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού για την εξασφάλιση του πολύτιμου αγαθού της υγείας.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ολοκληρώθηκε η 2η ημέρα του τουρνουά 1ο SUMMER CUP- ZAGORIN #1οSUMMERCUPZAGORIN - https://t.co/H2JQlXcWmG -

  • Ενημέρωση ξενοδόχων Μαγνησίας #ΕνωσηΞενοδόχωνΜαγνησίας - https://t.co/laHvkOByjL -

  • Κινηματογραφικό αφιέρωμα «Παντοτινά αστέρια» - https://t.co/n5cSpu18aZ -

"Αλιεύοντας" την είδηση