Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ » Καμπάνια του ΚΕΠ Υγείας Δήμου Ρήγα Φεραίου “Στον ήλιο με ασφάλεια”
Καμπάνια του ΚΕΠ Υγείας Δήμου Ρήγα Φεραίου “Στον ήλιο με ασφάλεια”

Καμπάνια του ΚΕΠ Υγείας Δήμου Ρήγα Φεραίου “Στον ήλιο με ασφάλεια”

Με  επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 28/7 στον πεζόδρομο υ η ενημερωτική καμπάνια με θέμα « Στον Ήλιο με ασφάλεια» από το ΚΕΠ  Υγείας του Δήμου Ρήγα Φεραίου.

Όλοι αναζητούμε σύντομες αποδράσεις με στιγμές απόλαυσης και ξεγνοιασιάς στις παραλίες, χωρίς τα που εγκυμονεί η πολύωρη στον ήλιο.
Δεν χρειάζεται να ζείτε με τον φόβο του ήλιου. Ζούμε σε μια ηλιόλουστη και φωτεινή χ, οπότε δεν μπορούμε να αποφύγουμε την στην ηλιακή ακτινοβολία. Όμως πρέπει να γνωρίζουμε τις βασικές αρχές προστασίας.
Σ 'αυτή την καλοκαιρινή καμπάνια προσπαθήσαμε να σας ενημερώσουμε σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας.

Με ομπρέλα, γυαλιά, καπέλο, νερό, αντιηλιακά και ενημερωτικά φυλα του Υπουργείου ς που μοιράστηκαν σε όλους τους μικρούς  φίλους πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική καμπάνια και δόθηκαν ευχές για καλό καλοκαίρι
με ασφάλεια από την ηλιακή ακτινοβολία και τις υψηλές θερμοκρασίες.

Η αντηλιακή προστασία του τος σας  της οικογένειας  από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου είναι σημαντική κάθε μέρα, σε κάθε ηλικία  και ειδικά όταν περνάτε χρόνο έξω. Μπορείτε να απολαύσετε στιγμές με την οικογένειά σας τ το Καλοκαίρι, όπως μέρες στην παραλία, και πολλά άλλα – και όλες αυτές οι δραστηριότητες έχουν ένα κοινό σημείο: την έκθεση στον ήλιο. Όλοι θέλουμε η οικογένειά μας να είναι υγιής και ασφαλής, γι' αυτό η προστασία από τον ήλιο πρέπει πάντα να είναι από τις κορυφαίες προτεραιότητες.

Στην ενημέρωση παρευρέθηκε και ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Σταύρος Χατζής.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση