Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ » Καμπάνια του ΚΕΠ Υγείας Δήμου Ρήγα Φεραίου “Στον ήλιο με ασφάλεια”
Καμπάνια του ΚΕΠ Υγείας Δήμου Ρήγα Φεραίου “Στον ήλιο με ασφάλεια”

Καμπάνια του ΚΕΠ Υγείας Δήμου Ρήγα Φεραίου “Στον ήλιο με ασφάλεια”

Με  επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 28/7 στον πεζόδρομο Βελεστίνου η ενημερωτική καμπάνια με θέμα « Στον Ήλιο με ασφάλεια» από το ΚΕΠ  Υγείας του Δήμου Ρήγα Φεραίου.

Όλοι αναζητούμε σύντομες αποδράσεις με στιγμές απόλαυσης και ξεγνοιασιάς στις παραλίες, χωρίς τα ατυχήματα που εγκυμονεί η πολύωρη έκθεση στον ήλιο.
Δεν χρειάζεται να ζείτε με τον φόβο του ήλιου. Ζούμε σε μια ηλιόλουστη και φωτεινή χώρα, οπότε δεν μπορούμε να αποφύγουμε την έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία. Όμως πρέπει να γνωρίζουμε τις βασικές αρχές προστασίας.
Σ ’αυτή την καλοκαιρινή καμπάνια προσπαθήσαμε να σας ενημερώσουμε σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας.

Με ομπρέλα, γυαλιά, καπέλο, νερό, αντιηλιακά και ενημερωτικά φυλλάδια του Υπουργείου υγείας που μοιράστηκαν σε όλους τους μικρούς  φίλους πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική καμπάνια και δόθηκαν ευχές για καλό
με από την ηλιακή ακτινοβολία και τις υψηλές θερμοκρασίες.

Η αντηλιακή προστασία του δέρματος σας  της οικογένειας  από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου είναι σημαντική κάθε μέρα, σε κάθε ηλικία  και ειδικά όταν περνάτε χρόνο έξω. Μπορείτε να απολαύσετε στιγμές με την οικογένειά σας τώρα το Καλοκαίρι, όπως μέρες στην παραλία, αθλητικές εκδηλώσεις και πολλά άλλα – και όλες αυτές οι δραστηριότητες έχουν ένα κοινό σημείο: την έκθεση στον ήλιο. Όλοι θέλουμε η οικογένειά μας να είναι υγιής και ασφαλής, γι’ αυτό η προστασία από τον ήλιο πρέπει πάντα να είναι από τις κορυφαίες προτεραιότητες.

Στην ενημέρωση παρευρέθηκε και ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Σταύρος Χατζής.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση