Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ » Κάλεσμα του ΚΕΠ Υγείας  Δήμου Ρήγα Φεραίου για συμμετοχή στην εκδήλωση για  τη «Φλόγα»
Κάλεσμα του ΚΕΠ Υγείας  Δήμου Ρήγα Φεραίου για συμμετοχή στην εκδήλωση για  τη «Φλόγα»

Κάλεσμα του ΚΕΠ Υγείας  Δήμου Ρήγα Φεραίου για συμμετοχή στην εκδήλωση για  τη «Φλόγα»

  Κάλεσμ στους δημότες απευθύνει το  ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Ρήγα Φεραίου, προκειμένου  να συμμετάσχουν στην εκδήλωση  στην παραλία του , την Κυριακή 6 Οκτωβρίου,  στις 11.30 το πρωί.

Στο κάλεσμα αναφέρεται: «Στο πλαίσιο συνεργασίας του Δήμου Ρήγα Φεραίου  με τη φλόγα προσκαλούνται οι  δημότες να συμμετέχουν στη δράση  : στην παραλία του , Κυριακή 6 Οκτωβρίου, ώρα εκκίνησης 11.30 και σημείο εκκίνησης την ΑΡΓΩ, πάντα με την ίδια συμβολική τιμή των 3 .

Πρόκειται για μια διαδρομή φιλανθρωπικού χαρακτήρα που αφορά όλους, σύμφωνα με τους διοργανωτές, «γιατί…. η αγάπη μας είναι δύναμη για τον αγώνα παιδιών με καρκίνο».

Στο πλαίσιο αυτό, ο Σύλλογος Γονέων Παιδιών με Καρκίνο «», η Διεύθυνση Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου  καλούν τους συμπολίτες κάθε ηλικίας, σε αυτή τη ξεχωριστή δρομική εμπειρία.

Η   «Φλόγα»   ιδρύθηκε   το   1982   από   ελάχιστους      παιδιών   με καρκίνο και σήμερα αγκαλιάζει χιλιάδες οικογένειες σε όλη την Ελλάδα.

Η  Φλόγα συαστέκεται  στις οικογένειες και αγωνίζεται  για την καλύτερη ιατρική, ψυχική και κοινωνική φροντίδα των παιδιών που νοσούν από καρκίνο.

Το τμήμα Φλόγας Μαγνησίας σε συνδιοργάνωση  με το ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ του Δήμου Βόλου, προετοιμάζεται για 7η συνεχή χρονιά για τη δράση «Τρέχω για τη Φλόγα» στην παραλία του Βόλου.

Πιστεύοντας πως μπορούμε να συμμετέχουμε όλοι σε ανάλογες δράσεις προσφοράς ζωής  σας  προσκαλούμε να τρέξουμε όλοι μαζί.

Πληροφορίες στο Κέντρο Κοινότητας Βελεστίνου

ων Πολυτεχνείου 4. (έναντι πλατείας ρολογιού)

Τηλέφωνο επις: 2425023794.

Στον χώρο  μπορείτε να προμηθευτείτε νούμερα συμμετοχής, μπλουζάκια (5 ) και τετράδια (4 ευρώ).

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση