Βρίσκεστε εδώ:  / ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ / Κάλεσμα του ΚΕΠ Υγείας  Δήμου Ρήγα Φεραίου για συμμετοχή στην εκδήλωση για  τη «Φλόγα»
Κάλεσμα του ΚΕΠ Υγείας  Δήμου Ρήγα Φεραίου για συμμετοχή στην εκδήλωση για  τη «Φλόγα»

Κάλεσμα του ΚΕΠ Υγείας  Δήμου Ρήγα Φεραίου για συμμετοχή στην εκδήλωση για  τη «Φλόγα»

  Κάλεσμα στους δημότες απευθύνει το   του Δήμου Ρήγα Φεραίου, προκειμένου  να συμμετάσχουν στην εκδήλωση <<Τρέχω για τη Φλόγα>> στην παραλία του Βόλου, την Κυριακή 6 Οκτωβρίου,  στις 11.30 το πρωί.

Στο κάλεσμα αναφέρεται: «Στο πλαίσιο συνεργασίας του Δήμου Ρήγα Φεραίου  με τη φλόγα προσκαλούνται οι  δημότες να συμμετέχουν στη δράση  :<<Τρέχω για τη Φλόγα>> στην παραλία του Βόλου, Κυριακή 6 Οκτωβρίου, εκκίνησης 11.30 και σημείο εκκίνησης την ΑΡΓΩ, πάντα με την ίδια συμβολική τιμή των 3 .

Πρόκειται για μια διαδρομή φιλανθρωπικού χαρακτήρα που αφορά όλους, σύμφωνα με τους διοργανωτές, «γιατί…. η μας είναι δύναμη για τον αγώνα παιδιών με καρκίνο».

Στο πλαίσιο αυτό, ο Σύλλογος Γονέων Παιδιών με Καρκίνο «ΦΛΟΓΑ», η Διεύθυνση Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου  καλούν τους συμπολίτες κάθε ηλικίας, σε αυτή τη ξεχωριστή δρομική εμπειρία.

Η   «Φλόγα»   ιδρύθηκε   το   1982   από   ελάχιστους      παιδιών   με καρκίνο και σήμερα αγκαλιάζει χιλιάδες οικογένειες σε όλη την Ελλάδα.

Η  Φλόγα συμπαραστέκεται  στις οικογένειες και αγωνίζεται  για την καλύτερη ιατρική, ψυχική και κοινωνική των παιδιών που νοσούν από καρκίνο.

Το τμήμα Φλόγας Μαγνησίας σε συνδιοργάνωση  με το ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ του Δήμου Βόλου, προετοιμάζεται για 7η συνεχή χρονιά για τη δράση «Τρέχω για τη Φλόγα» στην παραλία του Βόλου.

Πιστεύοντας πως μπορούμε να συμμετέχουμε όλοι σε ανάλογες δράσεις προσφοράς ζωής  σας  προσκαλούμε να τρέξουμε όλοι μαζί.

Πληροφορίες στο Βελεστίνου

Ηρώων Πολυτεχνείου 4. (έναντι πλατείας ρολογιού)

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2425023794.

Στον χώρο  μπορείτε να προμηθευτείτε νούμερα συμμετοχής, μπλουζάκια (5 ) και τετράδια (4 ).

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Υπεγράφη η μελέτη βελτίωσης του δρόμου από τον ανισόπεδο κόμβο Μικροθηβών μέχρι τη Μπουρμπουλήθρα… - https://t.co/maXXrEmxq3 -

  • Σε κατάληψη Λύκεια της Μαγνησίας - https://t.co/DlsXl69kFC -

  • Έργο πνοής η παράκαμψη του ΧΚ Πηλίου - https://t.co/x4YA7a34Oo -

"Αλιεύοντας" την είδηση