Βρίσκεστε εδώ:  / ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ / Κάηκε θεριζοαλωνιστική μηχανή στο Βελεστίνο
Κάηκε θεριζοαλωνιστική μηχανή στο Βελεστίνο

Κάηκε θεριζοαλωνιστική μηχανή στο Βελεστίνο

Δύο παράλληλες  πυρκαγιές  εκδηλώθηκαν άγνωστη αιτία στην περιοχή Βελεστίνου και υπήρξε κινητοποίηση της Πυροσβεστική Υπηρεσίας ΒΙ.ΠΕ.

Στην πρώτη  περίπτωση η φωτιά ξέσπασε στις 3.00  το απόγευμα  σε περιοχή σπαρμένη με σιτηρά, μετά το Βελεστίνο, προς Αερινό .

Η  φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο  λίγο μετά τις 7.00 το απόγευμα, αλλά έκαψε  μια θεριζοαλωνιστική μηχανή και λόγω του αέρα επεκτάθηκε  και έκαψε αθέριστα σιτηρά σε περίπου 100 στρέμματα.

Στο σημείο πήγαν  πυροσβέστες από το πεζοπόρο τμήμα και τέσσερα οχήματα με δύναμη 15 ατόμων, που κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο και να σβήσουν την πυρκαγιά αργά το απόγευμα.

 

Σε βιομάζα εργοστασίου

Την ώρα που ήταν σε εξέλιξη η πρώτη φωτιά, η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε για φωτιά που προκλήθηκε σε βιομάζα, εργοστασίου παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στη Β’ Βιομηχανική Περιοχή.

Άμεσα στο σημείο πήγαν οκτώ πυροσβέστες με τρία οχήματα, που κατάφεραν να την περιορίσουν , ενώ ενεργοποιήθηκε και το σύστημα πυροπροστασίας που υπάρχει στις εγκαταστάσεις.

Στις 8.00 το βράδυ η φωτιά τέθηκε υπό μερικό έλεγχο και στο σημείο  παρέμεινε  ένα όχημα, για να να αποτρέψει ενδεχόμενη αναζωπύρωση.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Επανεξελέγη πρόεδρος της ΠΕΔΜΕΔΕ Μαγνησίας ο Αλ. Καμπύλης - https://t.co/qpl8Oghu2P -

  • ΥΠΟΙΚ για προκαταβολή φόρου: Πόσο μειώνεται, για ποιους μηδενίζεται - https://t.co/LbVafSllkY -

  • Ενημερωτική διαδικτυακή συνάντηση ΣΒΘΣΕ-ΕΛΙΝΥΑΕ - https://t.co/YqJYny6H17 -

"Αλιεύοντας" την είδηση