Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ » «Ημέρες Ψυχολογίας» στον Δήμο Ρήγα Φεραίου
«Ημέρες Ψυχολογίας» στον Δήμο Ρήγα Φεραίου

«Ημέρες Ψυχολογίας» στον Δήμο Ρήγα Φεραίου

«» ξεκινούν στον Δήμο Ρήγα ου σε συνέχεια του περσινού κύκλου έχοντας ως στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα που άπτονται της ψυχικής ς του πληθυσμού.

Οι κοινωνικές και οικονομικές εξελίξεις έχουν επηρεάσει όλους  και τον καθέναν ξεχωριστά. Σκοπός  είναι να αναζητηθούν λύσεις και απαντήσεις μέσα από μια προσέγγιση θετικής ς και ψυχολογίας.

Η πρώτη ξεκινά από το , το Σάββατο 25 Ιανουαρίου στις 5.00 το απόγευμα στη αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα: Όταν πονάει η ψυχή, το σώμα νοσεί: Ψυχοσωματικά και αυτοάνοσα νοσήματα” με ομιλήτρια την Μητροπούλου Ανδριανή, ψυχολόγο – εκπ. σύμβουλο Ψυχικής Υγείας.

Η συντονίστρια κοινωνικής προστασίας και προαγωγής της δημόσιας υγείας του Δήμου Ρήγα ου Αντωνία Χασιώτη αναφέρει χαρακτηριστικά: « Προγραμματίζουμε ανάλογες δράσεις και σε άλλες κοινότητες του Δήμου μας θεωρώντας ότι η σωματική και η είναι αλληλένδετες.

Πρέπει να αναγνωρίζουμε και να κατανοήσουμε τους κυριότερους μηχανισμούς που επηρεάζουν τον συναισθηματικό μας κόσμο και την ψυχική μας υγεία.

Οι ειδικοί υγείας μέσα από ανάλογες δράσεις θα μας βοηθήσουν να αντιμετωπίσουμε τις καταστάσεις αυτές και να τις προλάβουμε πολλές φορές φροντίζοντας τον εαυτό μας καλύτερα!! Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη. Σας περιμένουμε».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση