Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ » «Ημέρες Ψυχολογίας» στον Δήμο Ρήγα Φεραίου
«Ημέρες Ψυχολογίας» στον Δήμο Ρήγα Φεραίου

«Ημέρες Ψυχολογίας» στον Δήμο Ρήγα Φεραίου

«Ημέρες Ψυχολογίας» ξεκινούν στον Δήμο σε συνέχεια του περσινού κύκλου έχοντας ως στόχο την ευαισθητο του κοινού σε θέματα που άπτονται της ψυχικής ς του πληθυσμού.

Οι κοινωνικές και οικονομικές εξελίξεις έχουν επηρεάσει όλους  και τον καθέναν ξεχωριστά. Σκοπός  είναι να αναζητηθούν λύσεις και απαντήσεις μέσα από μια προσέγγιση θετικής σκέψης και ψυχολογίας.

Η πρώτη συνάντηση ξεκινά από το Βελεστίνο, το Σάββατο 25 Ιανουαρίου στις 5.00 το απόγευμα στη αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα: Όταν πονάει η ψυχή, το σώμα νοσεί: Ψυχοσωματικά συμτα και αυτοάνοσα νοσήματα” με ομιλήτρια την Μητροπούλου Ανδριανή, ψυχολόγο – εκπ. σύμβουλο Ψυχικής Υγείας.

Η συντονίστρια κοινωνικής ς και προς της δημόσιας ς του Δήμου Αντωνία Χασιώτη αναφέρει χαρακτηριστικά: « Προγραμματίζουμε ανάλογες δράσεις και σε άλλες κοινότητες του Δήμου μας θεωρώντας ότι η σωματική και η ψυχική υγεία είναι αλληλένδετες.

Πρέπει να αναγνωρίζουμε και να κατανοήσουμε τους κυριότερους μηχανισμούς που επηρεάζουν τον συναισθηματικό μας κόσμο και την ψυχική μας υγεία.

Οι ειδικοί μέσα από ανάλογες δράσεις θα μας βοηθήσουν να αντιμετωπίσουμε τις καταστάσεις αυτές και να τις προλάβουμε πολλές φορές φροντίζοντας τον εαυτό μας καλύτερα!! Η είσοδος στην είναι ελεύθερη. Σας περιμένουμε».

"Αλιεύοντας" την είδηση