Βρίσκεστε εδώ:  / ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ / Ικανοποιητικό το ενδιαφέρον στις ξεναγήσεις για τον Ρήγα Βελεστινλή
Ικανοποιητικό το ενδιαφέρον στις ξεναγήσεις για τον Ρήγα Βελεστινλή

Ικανοποιητικό το ενδιαφέρον στις ξεναγήσεις για τον Ρήγα Βελεστινλή

Με επιτυχία διεξήχθησαν οι ξεναγήσεις στον Εκθεσιακό Χώρο «Ρήγας Βελεστινλής», που διοργάνωσε η ομάδα τουριστικής προβολής του Δήμου στις 24/06/2020, τιμώντας τη μνήμη του Εθνομάρτυρα Ρήγα Βελεστινλή.

Στις 24/06/1798 ο Ρήγας και οι εφτά σύντροφοί του εκτελέστηκαν στον πύργο Νεμπόιζα του Βελιγραδίου. 222 χρόνια μετά οι επισκέπτες ξεναγήθηκαν στον Εκθεσιακό Χώρο, όπου και φυλάσσεται ένα από τα πρωτότυπα αντίτυπα της Χάρτας και είχαν την ευκαιρία να μάθουν για τη ζωή και το έργο του μεγάλου Επαναστάτη, να δουν από κοντά την Χάρτα και να ακούσουν λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το μεγαλειώδες έργο, που θα μπορούσαμε να πούμε ότι καθρεφτίζει το σύνολο του πολύπλευρου οράματος του Ρήγα.

Οι ξεναγήσεις πραγματοποιήθηκαν από τον διπλωματούχο ξεναγό Γιώργο Σαββανάκη σε δύο γκρουπ περιορισμένου αριθμού επισκεπτών, λόγω των έκτακτων μέτρων υγιεινή και η συμμετοχή του κόσμου ήταν ικανοποιητική.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Aνοικτή επιστολή της ΠΕΒ σχετικά με την πανδημική νόσο covid-19 - https://t.co/Bj2ZWG7G4P -

  • Μαθητές σχολείων της Θεσσαλίας στην Αλόννησο για εικονική κατάδυση στο ναυάγιο Περιστέρας και μαθήματα υποβρύχιας α… - https://t.co/loJhN55UUf -

  • Συντηρεί την μονή Παναγίας Οδηγήτριας στην Πορταριά Πηλίου η Περιφέρεια Θεσσαλίας - https://t.co/Drnzp7HtzC -

"Αλιεύοντας" την είδηση